«Βάλσαμο» το ρεπό της Κυριακής

proponisi
Μάρτιος 2, 2012

proponisi

Μπορεί ο Ιωνικός να μην έχει επίσημο αγώνα αυτή την Κυριακή λόγω ρεπό, όμως αυτό του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει εντατικά για το επόμενο παιχνίδι με το Κορωπί, που έχει χαρακτήρα τελικού.

Ο αγώνας με τον Αιολικό σηματοδότησε το τέλος μιας σειράς αγώνων με ομάδες της κορυφής και πλέον το πρόγραμμα γίνεται βατό. Το γεγονός όμως ότι ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει ομάδες που καίγονται για βαθμούς κρύβει παγίδες και θα απαιτηθεί ο μέγιστος βαθμός ετοιμότητας από την ομάδα για να μην έχει βαθμολογικές απώλειες.

Ολοι στην ομάδα έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα των προσεχών αγώνων και τις δυσκολίες και είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να ξεκινήσει η αντεπίθεση του Ιωνικού. Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αποδεικνύεται «βάλσαμο», καθώς δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

* Ο ΑΟ Ιωνικός εκφράζει τα θερμότερα συλληπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Γιώργο Γλύκα, για την απώλεια της μητέρας του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις