Παρελθόν ο Χρήστος Λαζαρίδης

lazaridis
Μάρτιος 15, 2012

 

lazaridis

Παρελθόν από την οικογένεια του Ιωνικού αποτελεί ο γυμναστής Χρήστος Λαζαρίδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ Ρουφ.

Η διοίκηση του Ιωνικού και ο Σύνδεσμος των Rangers ευχαριστούν το Χρήστο Λαζαρίδη για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο ίδιος, μέσα από την «αποχαιρετιστήρια» επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά από 15 μήνες παρουσίας μου στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά όσους συνεργάστηκα και με ‘στήριξαν’ στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Καταρχήν, τη διοίκηση και συγκεκριμένα τους ΦΙΛΟΥΣ Β. Νικολόπουλο, Χ. Ξενάριο και Γ. Γλύκα και τον υπεύθυνο τύπου Γ. Μαργιούκλα. Τους ΦΙΛΟΥΣ στα αποδυτήρια, στις αποστολές, στα γήπεδα την οικογένεια Γεωργίτση, Γ. Μητροφάνη, Α. Πασπαλιάρη, Ν.Τζαβάρα, Σ. Λειβαδίτη, τους ΦΙΛΟΥΣ προπονητές Μ. Τσίρκοβιτς, Ν. Μαρωνίτη, Μ. Βενιαμίν, Γ. Τρούπη. Και βέβαια, το 12ο παίχτη της ομάδας, το φίλαθλο κόσμο και τους Rangers και τέλος τους ΦΙΛΟΥΣ ποδοσφαιριστές που ήμασταν μαζί στις χαρές και στις λύπες, στις νίκες και στις ήττες.
Εύχομαι ΥΓΕΙΑ σ ‘ όλους και ελπίζω να συναντηθούν οι δρόμοι μας πάλι σε επαγγελματική κατηγορία όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας, είτε ως αντίπαλοι είτε στον πάγκο της ομάδας.

Προπονητής φυσικής κατάστασης,
Χρήστος Π. Λαζαρίδης»

Νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Κώστας Παρθενίου, ο οποίος εργαζόταν στον Αστέρα Μαγούλας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις