Η απουσία γιατρού ματαίωσε τον αγώνα

ellas-ionikos
Απρίλιος 2, 2012

ellas-ionikos

Το κομβικό παιχνίδι του Ιωνικού με την Ελλάδα Ποντίων στο ΕΑΚ Κορυδαλλού δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού απουσίαζε ο γιατρός. Ο διαιτητής μετά την προβλεπόμενη αναμονή, έκλεισε το φύλλο αγώνα και πλέον η τύχη του θα κριθεί από την ΕΠΟ.

1.000 οπαδοί του Ιωνικού κατέλαβαν κάθε διαθέσιμο εκατοστό στην εξέδρα του γηπέδου, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό παρατράγουδο με τους φιλάθλους της Ελλάδας Ποντίων.

ellas-ionikos3

Μετά τη ματαίωση του παιχνιδιού, οι παίκτες του Ιωνικού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έδωσαν φιλικό προπόνησης στο γήπεδο της Νεάπολης.

Τώρα το λόγο έχει η ΕΠΟ, που θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ η ευθύνη για τη ματαίωση του παιχνιδιού βαρύνει τη γηπεδούχο ομάδα, που κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο.

ellas-ionikos2

Στον αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Στεφανής και Τριανταφύλλου. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ οι παίκτες εξέτισαν την τιμωρία τους έστω κι αν δεν έγινε ο αγώνας, αφού δεν δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα. Ομως ο Ιωνικός θα ζητήσει επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ σχετικά με το αν οι δύο παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αχαρναϊκό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις