Νίκη του Ιωνικού 1-0 επί της Ολυμπιάδας

ionikos-olympiada
Μάιος 4, 2012

ionikos-olympiada

Ο Μυλωνάς ήταν αυτός που κατάφερε με σουτ στο 90ο λεπτό να κόψει τον γόρδιο δεσμό της άμυνας της Ολυμπιάδας, δίνοντας τη νίκη στον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα, κλείνοντας την Ολυμπιάδα στα καρέ της, χωρίς όμως να έχει τον τρόπο να βρει διαδρόμους στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Κερατσινίου μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 36ο λεπτό, όταν ο Πέρρος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραμάδος έδειξε να αιφνιδιάζεται, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

ionikos-olympiada2

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός φάνηκε να δίνει περισσότερο χώρο στην Ολυμπιάδα έτσι ώστε να ανοίξει την άμυνά της και να βρει τους διαδρόμους που ήθελε. Η Ολυμπιάδα ανέβηκε, όμως ο Ιωνικός δεν κατάφερε ούτε να απειλήσει, ούτε όμως να απειληθεί.

Ενώ το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο, στο 90ο λεπτό ο Μυλωνάς με σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δώσει τελικά τη νίκη στον Ιωνικό.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Κατσικάς (47′ Αννίνος), Κόκκαλης, Τσιμπλάλης, Τριανταφύλλου, Γαντζουδης, Αχλαδιώτης (62′ Μυλωνάς), Γκιόκα (25′ Ιγκλι), Επιτροπάκης, Εμρά, Μαντούβαλος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννούκαρης, Καμένος, Μελάς, Μαντούσης, Λιόσης, Παντελίδης, Γκιάτης (80′ Γρηγοράκος), Καμαράδος (46′ Γκικουρίας), Αντωνίου, Πέρρος (60′ Μαυρουδής)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ