Ο Ιωνικός τα δοκάρια, ο Ατρόμητος τη νίκη

atrom-ionikos2
Μάιος 11, 2012

atrom-ionikos2

Την τρίτη ήττα στη Νεάπολη γνώρισε ο Ιωνικός από τον Ατρόμητο Πειραιώς, σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι δύο ομάδες.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως πλήρωσε την αστοχία του στην τελική προσπάθεια και τα αμυντικά λάθη.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Τριανταφύλλου, όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίωρο με γκολ του Λοϊζίδη, που εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος των παικτών του Ιωνικού. Στο 35ο λεπτό Ιγκλι και Χαφούς επιδόθηκαν σε διαγωνισμό σημαδέματος του δοκαριού στην ίδια φάση. Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με γκολ του Δανασή στο 65ο λεπτό του αγώνα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιπλάκης, Γκιόκα, Τσακίρης (60′ Μυλωνάς), Τριανταφύλλου, Γαντζούδης, Κατσίκιας, Μαντούβαλος, Επιτροπάκης, Χαφούς, Ιγκλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Γεωργούλης, Κουκάς, Νταλάκος, Τριανταφυλλίδης (70′ Στεφανής), Λοϊζίδης (85′ Αθανασόπουλος), Σταθουλόπουλος, Μανουλίδης (60′ Μυλωνάς), Δανάσης

ΠΗΓΗ: RANGERS CLUB