Ο Φρούσος επιστρέφει ως προπονητής

frousos2
Ιούνιος 5, 2012

frousos2

Ενας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ ο Ιωνικός, επιστρέφει στην ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.

Πρόκειται για τον αρχισκόρερ του Ιωνικού στην Α’ Εθνική, Νίκο Φρούσο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Η ιστορία του Νίκου Φρούσου στον Ιωνικό ξεκινά το 1992, όταν ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης τον έφερε στον Ιωνικό σε ηλικία 18 ετών. Μέχρι το 1999 που δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, συνέδεσε το όνομά του με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της ομάδας. Αναδείχθηκε σε αρχισκόρερ στην Α’ Εθνική με 65 γκολ, συνέβαλε τα μέγιστα στην έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ , ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης του Ιωνικού που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, σε εποχές που αυτή η τιμή ήταν αποκλειστικό προνόμιο των «μεγάλων» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το 1999 δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στον Ιωνικό το 2003, πετυχαίνοντας 5 ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα . Το 2004 μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, με τη φανέλα της οποίας κέρδισε πρωταθλήματα, κύπελα και αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Ο Νίκος Φρούσος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τον Ιωνικό, παρακολουθούσε στενά την πορεία της ομάδας και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή να πει το ‘ναι’ στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει την τεχνική της καθοδήγηση. Τις προσεχείς ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις