Δυναμικό «παρών» από Σάκη Τσιώλη!

tsiolis
Ιούνιος 7, 2012

tsiolis

Μία ακόμη «βόμβα μεγατόνων» έσκασε χθες στον Ιωνικό. Στο κάλεσμα των Rangers για συστράτευση όλων των Ιωνικών δυνάμεων γύρω από την ομάδα, ανταποκρίθηκε ο Σάκης Τσιώλης!

Ο Σάκης Τσιώλης υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Ιωνικού τη δεκαετία του ’90, ενώ υπηρέτησε με επιτυχία την ομάδα και από τη θέση του προπονητή. Σε αυτή τη θητεία του μάλιστα, έγινε «σημαία» στην αντίσταση των Rangers κατά των πρακτικών της ΠΑΕ, που οδήγησαν τον Ιωνικό ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Χθες το απόγευμα ο Σάκης Τσιώλης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Rangers. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την επιτυχή προσπάθεια των οργανωμένων και τόνισε πως νιώθει ότι είναι χρέος του να βοηθήσει ενεργά το έργο τους. Πέρα από την πολύ σημαντική υλική και ηθική βοήθεια που υποσχέθηκε, άφησε «εμβρόντητους» τους συνομιλητές του όταν είπε πως θα ‘θελε να είναι μέλος της νέας διοίκησης, για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

Μετά το Νίκο Φρούσο ο οποίος επιστρέφει για να προσφέρει από τη θέση του προπονητή, ένα ακόμη εξέχων μέλος της οικογένειας του Ιωνικού, ο Σάκης Τσιώλης εμφανίζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στο προσκήνιο για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Είμαστε υπερήφανοι που άνθρωποι που αγαπήθηκαν από τον κόσμο της ομάδας τις εποχές της δόξας, έρχονται για να προσφέρουν βοήθεια τώρα που ο Ιωνικός τους έχει ανάγκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ