Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους «παλιούς»

stefanis
Ιούλιος 5, 2012

stefanis

Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαριστεί ποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό δυναμικό της ομάδας θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ιωνικό και τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση έχει ακούσει τις απαιτήσεις των παικτών και μέχρι αύριο θα έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις. Ο Ιωνικός σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές χρήματα τα οποία δεν μπορεί να δώσει, αποφεύγοντας την πεπατημένη που ακολουθείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χθες αποχώρησε από την ομάδα ο Κώστας Στεφανής, τον οποίο ο Ιωνικός ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή του στο περσινό πρωτάθλημα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ιωνικό συνεχίζονται σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Φρούσο ο οποίος καθυστέρησε για λίγες ημέρες την επάνοδό του στην Ελλάδα λόγω εκκρεμών υποχρεώσεων στην Κύπρο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά, ο Φρούσος έχει καθημερινή επικοινωνία με τη διοίκηση και ενημερώνεται για όλα τα θέματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις