Συνεχίζονται οι επαφές για ενίσχυση της ομάδας

ionikos-acharnaikos2
Ιούλιος 16, 2012

ionikos-acharnaikos2

Καθημερινά συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ιωνικό. Πέρα από το «βιογραφικό» των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην αξιολόγηση των απαιτήσεών τους, καθώς για να υπάρξει αγωνιστικό αποτέλεσμα προαπαιτείται να είναι εξασφαλισμένη η οικονομική βιωσιμότητα της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιωνικός θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα, αφού με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Φρούσου, έχουν γίνει ήδη συμφωνίες με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα υπάρχουν ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα της Νεάπολης. Σήμερα ο γεωπόνος κ. Ηλιόπουλος κάλυψε τις λακούβες, ενώ μόλις πέσει η θερμοκρασία θα γίνει και η σπορά στα σημεία που χρειάζεται.

* Ο προπονητής της ομάδας Εφήβων του Ιωνικού, κ. Λευτέρης Βασιλειάδης, χειρουργήθηκε στους χιαστούς από τον ιατρό κ. Σπύρο Μπλέσα. Ο Ιωνικός ευχαριστεί τον κ. Μπλέσα και το ιατρικό του τιμ για το ενδιαφέρον που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή και εύχονται στον κ. Βασιλειάδη ταχεία ανάρρωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις