Μειώθηκε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών

propon
Αύγουστος 10, 2012

propon

Με αισθητά μειωμένο αριθμό ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση, καθώς 12 παίκτες ειδοποιήθηκαν από το τεχνικό τιμ ότι δεν θα συνεχίσουν στον Ιωνικό.

Η απόφαση του Νίκου Φρούσου για τον καταρτισμό της λίστας κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες που αποχώρησαν έδειξαν καλά στοιχεία, όμως δυστυχώς ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν το ρόστερ είναι περιορισμένος. Ενας ακόμη παράγοντας που συνέβαλε στη διαμόρφωση της απόφασης είναι η υποχρεωτική συμμετοχή «μικρών», επομένως πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παικτών γεννημένων μετά το 1992 στο ρόστερ της ομάδας. Τέλος, ο ανταγωνισμός φέτος στον Ιωνικό κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα κάτι που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη λήψη της τελικής απόφασης.

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα αυτά, ο προπονητής του Ιωνικού προτίμησε να ανακοινώσει νωρίς τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, έτσι ώστε να έχουν όλη την ευχέρεια χρόνου να αναζητήσουν ομάδα και η συμμετοχή τους στις προπονήσεις του Ιωνικού να μην τους αφήσει αγωνιστικά άπραγους.

Ο ΑΟ Ιωνικός εύχεται στους παίκτες που αποχώρησαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους, με την υποσημείωση ότι ίσως οι δρόμοι συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ