Σημαντική ενίσχυση με «καρέ» μεταγραφών

metagr
Αύγουστος 14, 2012

metagr

Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση των Παναγιώτη Σκαφτούρου, Κώστα Αδαμόπουλου, Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου και Δημήτρη Χιώτογλου.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Εχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα Β και Γ Εθνικής, ενώ στο δεύτερο μισό του προηγούμενου πρωταθλήματος πέτυχε 10 τέρματα με τα χρώματα του Εθνικού.

Ο Κώστας Αδαμόπουλος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι 26 ετών. Είναι το δεύτερο πέρασμά του από τον Ιωνικό, αφού την περίοδο 2010-11 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα της Νίκαιας, ενώ την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Χαλκίδας.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής με τα χρώματα του Αιγάλεω ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει εμπειρίες από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο Δημήτρης Χιώτογλου είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ. Προέρχεται από τους ερασιτέχνες του Θρασύβουλου ενώ την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του ήταν βασικό στέλεχος του Ιωνικού έως τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ