Στον «πυρετό» του ντέρμπι

kaminia kosmos
Νοέμβριος 2, 2012

kaminia kosmos

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ιωνικού για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» του Ρέντη, όπου θα συγκρουστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Οι παίκτες του Ιωνικού έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις. Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα δεν φαίνεται να τους απασχολεί, αφού και φέτος πολλά από τα παιχνίδια θα γίνουν σε ανάλογα τεραίν.

Μετά τις δύο πρώτες νίκες που πέτυχε ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα, και μάλιστα με μηδέν παθητικό, ο ενθουσιασμός των φιλάθλων έχει χτυπήσει «κόκκινο» και την Κυριακή αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο. Οπως ενημέρωσε η διοίκηση του Ατρομήτου, θα υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για το χώρο πίσω από την εστία και των 10 ευρώ για την κεντρική εξέδρα.

Ο ΑΟ Ιωνικός καλεί τον κόσμο του να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει μία ακόμη νίκη, προσέχοντας παράλληλα να μη δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος επιβολής εξοντωτικών προστίμων. Η συμπεριφορά άλλωστε του κόσμου του Ιωνικού σε όλα τα παιχνίδια είναι υποδειγματική. Τίποτε άλλωστε δεν χωρίζει τα δύο πειραϊκά σωματεία, εκτός από τα 90 λεπτά αγώνα.

Από το ντέρμπι της Κυριακής θα απουσιάσει ο Δημήτρης Γεωργίου, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, οι Μπάμπης Σταμπούλογλου, Ιγκλι Σεβάι, Σταύρος Παπαδάκος καθώς και ο Παναγιώτης Αχλαδιώτης, ο οποίος χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο από τον χειρουργό κ. Σπύρο Πλέσσα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Η διοίκηση του Ιωνικού ευχαριστεί τον κ. Πλέσσα για τη βοήθειά του στην ομάδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις