Ματς – κλειδί ο αγώνας με Περαμαϊκό

olymp-ionikos
Νοέμβριος 21, 2012

olymp-ionikos

Τα πανηγύρια για τη νίκη – θρίλερ της Κυριακής με το Νικολακάκη τελείωσαν και πλέον ο Ιωνικός προετοιμάζεται για το παιχνίδι – κλειδί της ερχόμενης Κυριακής, με τον Περαμαϊκό.

Ο Ιωνικός δεν έχει περιθώρια για δεύτερη γκέλα στη Νεάπολη, έστω κι αν ο αντίπαλος είναι μια ομάδα με εξαιρετικά στοιχεία, όπως ο Περαμαϊκός. Το ευχάριστο για το Νίκο Φρούσο είναι ότι όλοι οι παίκτες πλην του Αχλαδιώτη έχουν ενσωματωθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όπως έδειξαν στην Αγ. Αννα, διαθέτουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουν τη ροή του παιχνιδιού έστω κι αν απομένουν ελάχιστα λεπτά μέχρι τη λήξη.

Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Φρούσος ξεκίνησε το παιχνίδι με το Νικολακάκη με δύο φορ και το σχήμα αυτό απέφερε και τα τρία γκολ που πέτυχε ο Ιωνικός. Το μόνο που ανησυχεί τον Ελληνα τεχνικό είναι ότι πολλοί παίκτες φορτώθηκαν με κίτρινες από το διαιτητή και κάποιοι βρίσκονται στο όριο.

Ιωνικός και Περαμαϊκός θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, αφού οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική συνεργασία για τα διαδικαστικά του αγώνα. Για τους φιλάθλους της ομάδας του Περάματος θα ανοίξει η Θύρα 7-8.

Εν τω μεταξύ, ο Ιωνικός εξασφάλισε ειδική τιμή στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους φιλάθλους του, για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό που ακολουθεί. Το κόστος για το δρομολόγιο Πειραιάς – Νάξος – Πειραιάς είναι 47 ευρώ και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τον Ιωνικό και σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στους Συνδέσμους των Rangers έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με καταβολή του αντίτιμου, έτσι ώστε να εκδοθούν τα εισιτήρια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις