Στόχος η νίκη και στη Νάξο

aias-ionikos
Νοέμβριος 30, 2012

aias-ionikos

Με ανεβασμένη ψυχολογία αναχωρεί το Σάββατο για τη Νάξο ο Ιωνικός, επιδιώκοντας να συνεχίσει το σερί νικών που θα τον εδραιώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανναξιακός με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική αγωνιζόμενη στην έδρα της, όμως ο Ιωνικός, όπως σε όλα τα γήπεδα, θα αγωνιστεί στη Νάξο για να πάρει τη νίκη.

Παίκτες με προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, πλην του Σταμπούλογλου που έπαθε υποτροπή στους κοιλιακούς, τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο δίμηνο και ακολουθεί αγωγή. Ο Ατματσίδης που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Νικολακάκη επανήλθε τη Δευτέρα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θέτει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στη Νάξο.

Εν τω μεταξύ, ακυρώθηκε η εκδρομή των Rangers στη Νάξο, αφού η πλοιοκτήτρια εταιρία ζήτησε την καταβολή εγγύησης πριν την έκδοση των ομαδικών εισιτηρίων, κι έτσι όσοι φίλαθλοι θέλουν να δουν το παιχνίδι, θα πρέπει να ταξιδέψουν μεμονωμένα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις