Φιλικό στον Αλιμο με τους Τράχωνες

naxos-ionikos2
Ιανουάριος 5, 2013

naxos-ionikos2

Με ένα δυνατό φιλικό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 το μεσημέρι τους Τράχωνες στο γήπεδο του Αλίμου.

Ο Κώστας Παρθενίου θέλει να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, αφού την προσεχή εβδομάδα ο Ιωνικός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για πρωτάθλημα και κύπελλο Πειραιά. Στις προπονήσεις, που διεξήχθησαν αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο «Παντ. Νικολαϊδης» και τις Σιταποθήκες λόγω των έργων στη Νεάπολη, οι παίκτες έδειξαν ότι η διακοπή των αγώνων λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία τους, όμως αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Η ομάδα των Τραχώνων είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και ο προπονητής του Ιωνικού θα εξάγει σίγουρα ασφαλή συμπεράσματα.

* Τα έργα στη Νεάπολη έχουν ολοκληρωθεί και πλέον ο χορτοτάπητας πρέπει να παραμείνει «απάτητος» για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, δημιουργώντας όμως προσωρινό πρόβλημα προπονήσεων στον Ιωνικό. Πολύτιμη βοήθεια για τη λύση του προβλήματος έδωσαν η Ολυμπιάδα, ο Μαύρος Αετός και οι Ακαδημίες Αμφιάλης, που παραχώρησαν στον Ιωνικό ώρες προπόνησης στο γήπεδο των Σιταποθηκών. Ο Ιωνικός ευχαριστεί τα γειτονικά σωματεία για τη συνδρομή τους, όπως και την υπεύθυνη του Αθλητικού Οργανισμού Κερατσινίου, κ. Λένα Αθανασοπούλου, που για μία ακόμη φορά στάθηκε κοντά στον Ιωνικό.

* Την Πρωτοχρονιά έγινε η κλήρωση του Ιωνικού, μέσω του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο τυχερός λαχνός είναι ο 3916 που κερδίζει ένα Scooter 50cc, προσφορά του καταστήματος «Χριστοδούλου – Kymco» (Λεωφ. Λαμπράκη 197, Κορυδαλλός). Ολοι οι αριθμοί που τελειώνουν σε 16 κερδίζουν από μία κάρτα διαρκείας στη Θύρα 1-2. Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του τμ. Ποδοσφαίρου (Θύρα 7-8 γηπ. Νεάπολης, ώρες 17:00-19:00) ή στον Σύνδεσμο Rangers Αη Γιώργη (Π. Τσαλδάρη 289, ώρες 19:00-21:00) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013.

* Απεβίωσε χθες ο ένθερμος φίλαθλος του Ιωνικού από την Παλ. Κοκκινιά, Δημήτρης Κόρμπος, σε ηλικία 65 ετών. Ο ΑΟ Ιωνικός εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ