Εχασε 2-0 στο φιλικό, κέρδισε τις εντυπώσεις

proponisi2
Ιανουάριος 6, 2013

proponisi2

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο γήπεδο των Τραχώνων, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα με 2-0, κερδίζοντας όμως τις εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Μετά από πολυήμερη αγωνιστική αποχή λόγω των εορτών, ο Κώστας Παρθενίου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως οι Τράχωνες. Ο προπονητής του Ιωνικού χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, πλην των Ατματζίδη, Λαμπρινάτου και Παπαδάκου που ένιωθαν ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως οι Τράχωνες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Η ομάδα της Νίκαιας είχε δύο δοκάρια με τον Σκαφτούρο στο πρώτο 45λεπτο κι ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Αχλαδιώτη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Διάκου να βρεθεί μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των Τραχώνων, χάνοντας μια ακόμη εξαιρετική ευκαιρία.

ΙΩΝΙΚΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καρνέζης, Χιώτογλου, Κουμουλίδης, Κωνσταντόπουλος, Μωυσιάδης, Μαργιόλης, Ιγκλι, Αχλαδιώτης, Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης, Τσακίρης

ΙΩΝΙΚΟΣ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αδαμόπουλος, Τζιώτης, Μιχαλακάκος, Σταμπούλογλου, Τσιπλάκης, Μαντούβαλος, Πολίτης, Γεωργίου, Κατσαβριάς, Γιαλελής, Διάκος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ