Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Διαγόρα

diaitisia
Ιανουάριος 28, 2013

diaitisia

Ανακοίνωση για γέλια και για κλάμματα εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Ρόδου, αναφορικά με τη φιλοξενία που έτυχαν στη Νίκαια.

Ο ΑΟ Ιωνικός κατανοεί την πικρία των διοικούντων του Διαγόρα γιατί απέτυχαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή που υποσχέθηκαν. Οι παίκτες τους όμως κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, χτυπώντας εκτός φάσης ποδοσφαιριστές μας με σκοπό να τους εκνευρίσουν και εκμαιεύοντας με θεατρινισμούς κίτρινες και κόκκινες κάρτες, με αποτέλεσμα να αποδεκατίσουν τον Ιωνικό εν όψει των ντέρμπι κορυφής που ακολουθούν.

Το αποκορύφωμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και του «αθλητικού ιδεώδους» που αναφέρει ο Διαγόρας στην ανακοίνωσή του, είναι το γεγονός ότι στην ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, προέτρεπαν τους ποδοσφαιριστές τους να πέσουν στο χορτάρι έτσι ώστε να διακοπεί οριστικά ο αγώνας.

Το γιατί προσπάθησαν να τιναχτεί στον αέρα ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Προφανώς, εντάσσεται στο «αθλητικό ιδεώδες» που έχουν συνηθίσει. Οι ομάδες είναι ο κόσμος τους κι όχι τυχάρπαστοι παράγοντες που σήμερα υπάρχουν, κι αύριο όχι. Ο ΑΟ Ιωνικός, ως ομάδα λαϊκής βάσης εύχεται στους φιλάθλους του ιστορικού Διαγόρα γρήγορη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις