Σάββατο στις 6 το μεγάλο ντέρμπι

ionikos-bari
Ιανουάριος 30, 2013

ionikos-bari

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Πειραιά στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν στη Νεάπολη για την πρωτιά του ομίλου σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για όλους τους φιλάθλους.

Ιωνικός και Ατρόμητος θα είναι αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα. Οπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έτσι και τώρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα. Παρά το παιχνίδι για το Κύπελλο Πειραιά που έδωσε ο Ατρόμητος την Τετάρτη, δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα του Ιωνικού και το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου θα γίνει το Σάββατο στις 6, υπό το φως των προβολέων. Για τους φίλους του Ατρόμητου θα διατεθεί η Θύρα 7-8.

Η Διοικητική Επιτροπή Ποδοσφαίρου καλεί τον κόσμο του Ιωνικού να δώσει μαζικά το παρών στο γήπεδο, δίνοντας τη μοναδική δύναμη που μόνο αυτός προσφέρει, στην ομάδα για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις