Εγγραφο ντροπή από Πανναξιακό

pannaxiakos-sikof
Μάρτιος 1, 2013

pannaxiakos-sikof

Χωρίς κανένα λόγο, ο Πανναξιακός έβαλε βόμβα στον αυριανό αγώνα της Νεάπολης, στέλνοντας στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά το παρακάτω συκοφαντικό έγγραφο:

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΤΑΙ: ΚΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΑΞΟΣ, 28/02/2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 268

ΘΕΜΑ: ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε να υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα Ιωνικός – Πανναξιακός ΑΟ στο Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλεως Ιωνικού το Σάββατο 02-03-2013 και ώρα 16:00 λόγω των τελευταίων γεγονότων τα οποία διαδραματίστηκαν στους αγώνες Ιωνικός – Νικολακάκης, Περαμαϊκός – Ιωνικός. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας μας δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ

Το πρώτο ερώτημα για όποιον διαβάσει το παραπάνω έγγραφο, αφορά τη σκοπιμότητά του, από τη στιγμή που οι σχέσεις των δύο σωματείων μέχρι τώρα ήταν άψογες και ο αγώνας δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ιωνικός μάλιστα, είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Πανναξιακό για τη φιλοξενία στον αγώνα του πρώτου γύρου, υποσχόμενος ανταπόδοση. Η διάθεση καλής φιλοξενίας μάλιστα ανανεώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των διοικήσεων πριν λίγες ημέρες.

Τη στιγμή όμως που ο Ιωνικός θεωρούσε ότι υπήρχε αγαστή συνεργασία, η διοίκηση του Πανναξιακού έριξε πισόπλατη μαχαιριά στέλνοντας το παραπάνω συκοφαντικό κείμενο στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να φροντίζει για την ασφάλεια της αποστολής της, ιδιαίτερα σε έδρες με πραγματικούς οπαδούς όπως η Νεάπολη. Αυτό που δεν έχει όμως, είναι να συκοφαντεί, θέλοντας να δημιουργήσει έκρυθμη κατάσταση ώστε να ωφεληθεί.

Ο Ιωνικός θα είχε κάθε καλή διάθεση να αντιμετωπίσει ως μια απλή γραφικότητα το παραπάνω έγγραφο, εάν δεν υπήρχε η πρόσφατη επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του το περασμένο Σάββατο στο Πέραμα. Η κίνηση του Πανναξιακού έχει συγκεκριμένους σκοπούς και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Εφόσον ο κ. Φλεριανός καταγγέλει απειλητικά τηλεφωνήματα σε παίκτες και… φιλάθλους (!!!), τότε ο Ιωνικός τον προκαλεί να ζητήσει σήμερα κιόλας εισαγγελική παρέμβαση για να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο των υποτιθέμενων παθόντων ώστε να διαπιστωθεί εάν λέει αλήθεια ή ψεύδεται ασύστολα. Εάν δεν ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση, τότε ο μόνος σκοπός του είναι να εκμεταλλευθεί την διαμάχη των οπαδών του Ιωνικού με τα ΜΑΤ μετά τα γεγονότα του Περάματος, βάζοντας σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή αγώνα.

Φυσικά ο Ιωνικός δεν πρόκειται να μείνει απαθής στις ορέξεις οποιουδήποτε σωματείου. Σε περίπτωση που ο Πανναξιακός δεν ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο, το νομικό επιτελείο του Ιωνικού εξετάζει το ενδεχόμενο να μηνύσει τον κ. Φλεριανό για συκοφαντική δυσφήμιση, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στη Δικαιοσύνη.

Ο Ιωνικός καλεί τους φιλάθλους του να αγνοήσουν επιδεικτικά τις προκλήσεις του Πανναξιακού και να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο, σπρώχνοντας την ομάδα σε μία ακόμη νίκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις