Προβοκάτσια καταγγέλει ο Πανναξιακός

olymp-ionikos
Μάρτιος 2, 2013

olymp-ionikos

Προβοκάτσια καταγγέλει ο πρόεδρος του Πανναξιακού κ. Φλεριανός. Με ανακοίνωσή του καταγγέλει ως πλαστό το έγγραφο που στάλθηκε εν αγνοία του από ανθρώπους με πρόσβαση στα γραφεία του συλλόγου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απογοήτευση και προβληματισμό και ενώ απουσιάζω από το νησί της Νάξου συνοδεύοντας την αποστολή της ομάδας μας πληροφορήθηκα την αποστολή εγγραφου το οποίο φέρει πλαστές υπογραφές και σφραγίδα από τον πρόεδρο και τη γραμματέα του σωματείου μας προς τις αστυνομικές αρχές και το οποίο ανέφερε ότι ο Πανναξιακός ζητεί ενισχυμένη αστυνομική δύναμη και παρουσία εισαγγελέα στο σημερινό παιχνίδι ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Ενημερώνω μέσα από αυτήν την επιστολή μου οτι πριν από μερικές μέρες είχα έρθει προσωπικά σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας του Ιωνικού και συζητήσαμε τα σχετικά για την ομάλη διεξαγωγή του μεταξύ μας αγώνα χωρίς ποτέ να εμπλέξουμε μέσα σ’ αυτή τη συνεννόηση τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων η τη παρουσία εισαγγελέα. Άτομα με πρόσβαση στα γραφεία της ομάδας μας συνέταξαν το πλαστό έγγραφο θέλοντας να κάνουν κακό στην ομάδα και εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη εκφράζοντας έμπρακτα την εμπάθεια τους προς το πρόσωπο μου. Έχω ήδη ενημερώσει το νομικό σύμβουλο της ομάδας μας και από αύριο θα κινηθεί η νόμιμη διαδικασία και θα αναζητηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με το φιλικό σωματείο του Ιωνικού εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι και των δυο σωματείων σε κόσμιο κλίμα όπως έγινε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Με εκτίμηση
Φλεριανός Βασίλης
Πρόεδρος ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο

Μετά τη διευκρινιστική δήλωση του προέδρου του Πανναξιακού, το θέμα θεωρείται λήξαν για τον Ιωνικό. Ομως, αν και πλαστό – σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Φλεριανού – το έγγραφο έχει ήδη κάνει τη ζημιά του, αφού αναμένεται ότι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στη Νεάπολη θα είναι έντονη, σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα. Η φιλοξενία άλλωστε του Πανναξιακού στην αποστολή του Ιωνικού στον πρώτο γύρο ήταν εξαιρετική και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να υπάρχει οποιαδήποτε ένταση πριν από το μεγάλο ντέρμπι.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχει αυξημένη περιφρούρηση των Rangers στις εξέδρες του γηπέδου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος έντασης των φιλάθλων με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο Ιωνικός καλεί τον κόσμο του να μετατρέψει το παιχνίδι σε μία ακόμη γιορτή, δίνοντας τη δύναμη στην ομάδα να πάρει τη νίκη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις