Αμφίβολη η συμμετοχή του Σκαφτούρου

skaftouros
Μάρτιος 14, 2013

skaftouros

Παραμονές του κρίσιμου αγώνα με την Τριγλία, ο Κώστας Παρθενίου καλείται να αντιμετωπίσει εκ νέου τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Μια πεντάδα παικτών είναι «νοκ άουτ» εξαιτίας παλιών και νέων τραυματισμών, χωρίς να συνυπολογιστεί η απώλεια του Κωνσταντόπουλου που θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση το καλοκαίρι.

Η συμμετοχή των Μαντούβαλου, Ιγκλι και Διάκου είναι αμφίβολη, αφού δεν έχουν συνέλθει από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Τσιπλάκης – που κάθισε στον πάγκο στο Λαύριο όντας τραυματίας για να συμπληρωθεί η 18άδα – δεν έχει προπονηθεί ολόκληρη την εβδομάδα.

Στα προβλήματα ήρθε να προστεθεί το όνομα του Παναγιώτη Σκαφτούρου, ο οποίος έπαθε υποτροπή σε παλιό τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο πρώτος σκόρερ του ομίλου δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, αφού μετά την επιβάρυνση που υπέστη το πόδι του στο παιχνίδι του Λαυρίου, το ιατρικό τιμ της ομάδας έκρινε ότι πρέπει να ξεκουραστεί.

Έν τω μεταξύ, παρά το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας η δίψα των φιλάθλων του Ιωνικού για την κατάκτηση του τίτλου είναι μεγάλη και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για το ματς του Σαββάτου. Δύο πούλμαν και πολλά ΙΧ θα ξεκινήσουν από την πλατεία Σπάθα στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό τη Ραφήνα, όπου οι Rangers θα δώσουν βροντερό παρών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις