Ξεκινούν οι διαδικασίες για νέα διοίκηση

ion-rang
Απρίλιος 4, 2013

ion-rang

Με ανοικτή επιστολή στον κόσμο του Ιωνικού αλλά και σε κάθε υποψήφιο διοικητικό σχήμα, ο Σύνδεσμος των Rangers ξεκινά τις διαδικασίες για την εκλογή νέας διοίκησης. Αναλυτικά:

Φίλαθλε του Ιωνικού,

17 μήνες πέρασαν από τότε που η ομάδα μας βρέθηκε στο κατώφλι της διάλυσης, ένα βήμα πριν τη Γ’ Πειραιώς. Ο Σύνδεσμος των Rangers, πιστός στην ιδρυτική του αρχή ότι θα είναι πάντοτε δίπλα στον Ιωνικό όχι μόνο δεν κρύφτηκε τις κρίσιμες εκείνες ημέρες, αλλά στην απουσία όλων φώναξε βροντερά «παρών» και ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας.

Πριν 17 μήνες ο Ιωνικός ήταν μια καταχρεωμένη ομάδα, με διαλυμένο όνομα και χωρίς ούτε έναν παίκτη στο ενεργητικό της, πλην των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Σήμερα ο Ιωνικός είναι παντοδύναμος σε όλα τα επίπεδα, με όνομα σεβαστό σε ολόκληρη την Ελλάδα και επιστρέφει πανηγυρικά ως Πρωταθλητής στις επαγγελματικές κατηγορίες, διαψεύδοντας όλες τις φωνές που ψιθύριζαν ότι η ομάδα, διοικούμενη από τους «χούλιγκανς», θα διαλυόταν.

Ο Σύνδεσμος των Rangers με αδιάκοπο αγώνα, κατάφερε αρχικά να αποσυνδέσει την ΠΑΕ Ιωνικός από το ερασιτεχνικό σωματείο και να απομακρύνει οριστικά το φάντασμα των χρεών που απειλούσαν την ομάδα με διάλυση.

Σε αυτούς τους 17 μήνες δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά, χωρίς την παραμικρή κρατική επιχορήγηση, συγκεντρωμένα με αίμα και καταγεγραμμένα μέχρι το τελευταίο σεντ. Οπως και πέρυσι, θα παρουσιαστούν στον κόσμο αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση.

Το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος σήκωσαν οι χορηγοί της ομάδας μας. Χωρίς τη βοήθειά τους, η προσπάθεια θα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία. Ο Ιωνικός και ο κόσμος του, ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για την απίστευτη βοήθειά τους, σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης.

Ο Ιωνικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους παίκτες της ομάδας, που με την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγιναν μέρος της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου. Απέδειξαν ότι έπαιξαν για τον κόσμο και τη φανέλα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό.

Ο Ιωνικός επιστρέφει στη Γ’ Εθνική πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να διεκδικήσει στο επόμενο πρωτάθλημα την άμεση επάνοδό του στη Β’ Εθνική, αφού το 2014 τελειώνει η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ και μπορεί να συσταθεί νέα επαγγελματική εταιρεία, χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Το έργο των Rangers, ολοκληρώθηκε.

Φίλαθλε του Ιωνικού,

Ο Σύνδεσμος αποχωρεί από τα διοικητικά και ανοίγει το δρόμο σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να αναλάβει την ομάδα, να το κάνει. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση λειτουργεί ως υπηρεσιακή, για να καλύπτει τις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών, που πρέπει να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Για την κατάθεση των προτάσεων, συστήνεται Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από τους κ.κ. Τσεφαλά Κώστα (Γεν. Γραμματέα Δήμου Νικαίας), Αριστειδόπουλο Τάσο (Πρόεδρο ερασιτέχνη Ιωνικού) και Κουγιτέα Παναγιώτη (Δικηγόρο). Οσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος Ποδοσφαίρου, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την επιτροπή αυτή (τηλ. 210 4978256, κος Τσεφαλάς).

Η Επιτροπή Αξιολόγησης δεν θα αποφασίσει για το που θα πάει η ομάδα. Θα συγκεντρώσει τις προτάσεις και όταν ολοκληρώσει το έργο της, θα συγκαλέσει Ανοιχτή Γενική Συνέλευση (το αργότερο έως τις 17 Μαϊου 2013) για να παρουσιαστούν οι προτάσεις στον κόσμο του Ιωνικού. Ο κόσμος του Ιωνικού και μόνο, με την ψήφο του, θα αποφασίσει για την επόμενη διοίκηση.

Ο Σύνδεσμος των Rangers δεν θα είναι υποψήφιο διοικητικό σχήμα. Θα δίνει κάθε Κυριακή βροντερό παρών στα γήπεδα όπως πάντα και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την επόμενη διοίκηση.

Στη διαδικασία κατάθεσης των προτάσεων θα υπάρξουν ασφαλιστικές δικλείδες οι οποίες θα διασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, το μέλλον της ομάδας. Η επόμενη διοίκηση θα δεσμευθεί γραπτώς ότι δεν θα αποσυνδέσει στο μέλλον το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον ερασιτέχνη Ιωνικό με αγορά ΑΦΜ ή συγχώνευση, ενώ η οικονομική επιφάνεια του επόμενου προέδρου θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένη.

Φίλαθλε του Ιωνικού

Ο Σύνδεσμος των Rangers σε ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή σου στην ομάδα και σε διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει πιστός φρουρός του Ιωνικού, όπως είναι από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις