• Αρχική
  • Blog
  • Μουστάκης: "Κάθε ματς και τελικός"
moustakis_2.jpg

O Νίκος Μουστάκης μίλησε στο Match Programme  του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα τελικού που έχει  η εν λόγω αναμέτρηση. Παράλληλα, μίλησε για το δέσιμο που έχει με την ομάδα και το πόσο ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία του ως παίκτης με το DNA του συλλόγου.

Το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου έχει χαρακτήρα τελικού,όντας το πρώτο από τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια.Ειστε έτοιμοι για την πρόκληση;

Όλα τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα τελικού για εμάς και έτσι τα αντιμετωπίζουμε από την αρχή του πρωταθλήματος πόσο μάλλον τώρα που έχουμε φτάσει στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές του .Θα δουλέψουμε όπως κάθε εβδομάδα για να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό την ημέρα του αγώνα.

● Από την πρώτη μέρα που ήρθες είσαι κομβικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Αισθάνεσαι το γεγονός ότι περιμένουν πολλά από σένα στην ομάδα;

● Εφόσον είμαι μέλος της ομάδας του Iωνικού είναι αναμενόμενο να υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα και σίγουρα είναι κάτι το οποίο το αισθάνομαι και με ευχαριστεί. Αυτο ισχύει για όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Ολοι πρέπει να δίνουν ο,τι μπορούν στην ομάδα για να μπορούμε να στοχεύουμε ψηλότερα

● Έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές με ανόδους και επιτυχίες.Παράλληλα με σένα υπάρχουν και άλλα παιδιά με παραστάσεις σημαντικές. Πόσο μπορείτε να "σπρώξετε" και τους υπόλοιπους;

● Η πλειοψηφία του ρόστερ είναι παίκτες έμπειροι με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.Ο καθένας χρειάζεται τον διπλανό του για να μπορεί να προοδεύει η ομάδα.

Έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές με ανόδους και επιτυχίες. Παράλληλα με σένα υπάρχουν και άλλα παιδιά με παραστάσεις σημαντικές. Πόσο μπορείτε να "σπρώξετε" και τους υπόλοιπους;

● Η πλειοψηφία του ρόστερ είναι παίκτες έμπειροι με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Ο καθένας χρειάζεται τον διπλανό του για να μπορεί να προοδεύει η ομάδα

● Τι δεν πήγε καλά στη Ρόδο;

● Δυστυχώς στην Ρόδο δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη που θεωρώ την δικαιούμασταν αν και δεν πιάσαμε την απόδοση που μπορούμε να έχουμε σαν ομάδα. Δεν θα ήθελα να σταθώ στον αγωνιστικό χώρο γιατί μπορεί να φανεί σαν δικαιολογία και εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε αγωνιστικούς χώρους.

● Το Πρωτάθλημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.Ειναι από τα πιο συγκλονιστικά που έχεις αγωνιστεί;

● Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον και από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων καθώς έχει πολλές ιστορικές ομάδες με κόσμο σε εντός και εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους. Θεωρώ πως μέχρι τελευταία αγωνιστική θα υπάρχει ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο και για ποιες θα πέσουν.

Είσαι ένας από τους ..Παλιούς στην ομάδα; Βαριά η φανέλα;

● Αν και δεν έχω συμπληρώσει ακόμη ούτε 2 χρόνια στην ομάδα θεωρούμαι παλιός θα έλεγα .Σιγουρα είναι ομάδα με βαριά φανέλα,ιστορία και πολύ κόσμο που την ακολουθεί όπου κι αν αγωνίζεται.

● Έχεις γούρια πριν τα παιχνίδια;Και θέλω να μου πεις και για τα τατού που έχεις στο κορμί σου

; ● Δεν έχω γούρια,ποτέ δεν είχα. Απλά κάνω τον σταυρό μου και μπαίνω να αγωνιστώ. Τα Τατου που έχω είναι πέντε και όλα είναι ξεχωριστά.

● Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και ποιο το μειονέκτημα σου;

● Δεν θα σου τα αναφέρω γιατί θα τα διαβάσουν οι αντίπαλοι και θα με αντιμετωπίσουν ανάλογα..Πλακα κάνω απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου.Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ο,τι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα.

Ποιος είναι ο παίκτης που όταν ξεκίναγες την καριέρα σου ήθελες να μοιάσεις;;

● Ο Ντέμης Νικολαιδης. Ποτέ δεν αγωνίστηκα στην ίδια θέση με εκείνον αλλά σε εκείνον ήθελα να μοιάσω από τότε που με θυμάμαι. Παθιάζομαι και “δένομαι” με τις ομάδες μου και οφείλω να πω ότι ίσως με τον Ιωνικό ταιριάζω και λόγω ιδιοσυγκρασίας.

● Ένα μήνυμα στον Κόσμο

Κλείνοντας θα ήθελα να πω για ακόμη μια φορά στον κόσμο του Ιωνικού ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την στήριξη του και να του υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.!

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET