teaam.jpg

 Ο Ιωνικός μας επικράτησε  της Νίκης με 2-0  και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της Football League. 

Η 11άδα του Ιωνικού μας: Κουρεπίνης-Πολίμος-Μουστάκης-Ιωάννου- Φουρλανος-Γκοτσούλιας-Κρητικός Ν. -Σμυρλής(66 Ματσούκας)-Βλαχομήτρος(85 Κολλάράς)-Κουιρουκίδης(64 Μάναλης)-Σ. Κρητικός.

Η ενδεκάδα της Νικης: Αποστολίδης-Αλιατίδης-Βοσκόπουλος-Κυριακίδης-Κάρδαρης-Μπαλάφας-Μπιτσιάκος(76 Oικονομικός)-Ντομινγκες-Κρουζ-Μπαταγίνι-Τσιμπούκας(59 Καμπαγέρο)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με επιθετική  διάθεση για τον Ιωνικό . Με την ομάδα μας να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3, όταν ο Βλαχομήτρος εκτέλεσε φάουλ απο αριστερά ,αλλα ο Στέλιος Κρητικός δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.  

Στο 11ο λεπτό, ο Ιωνικός απείλησε  πρωτα με το φαουλ του Βλαχομήτρου από δεξιά και προς το τέρμα με τη μπάλα να κοντράρει και να παίρνει πορεία προς το τέρμα και τον Αποστολίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης  ο Σμυρλης εκανε κεφαλια αλλα η μπάλα έφυγε άουτ. 

Οσο πέρναγε η ώρα , το παιχνίδι έμοιαζε ισορροπημένο. Η Νίκη προσπαθούσε να πάρει  μέτρα στο κέντρο και να μην δίνει χώρο στον Ιωνικό  και μάλιστα στο 25 έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Κρουζ έκανε εξαιρετική κίνηση απο τα αριστερά  και έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας με τον Μπαλάφα  να κάνει το σουτ αλλά ο Κουρεπίνης ήταν εκεί για να διώξει με τα πόδια. 

Στο 30ο λεπτό  ο Κουιρουκίδης βρέθηκε  μέσα στην περιοχή , αλλα δεν μπόρεσε να σουτάρει με τον Αλιατίδη να διώχνει ,ενώ στο 32, ο Ντομίνγκεζ  έκανε σουτ χαμηλά  που δεν ανησύχησε  τον Αποστολιδη.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός απείλησε εκ νέου με τον Σμυρλή να κάνει ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ που έδιωξε χαμηλά  ο Αποστολιδης με τη μπάλα να φτάνει στον Κρητικό που όμως δεν  μπόρεσε να πλασάρει σωστά  με τη μπάλα να φέυγει άουτ ψηλά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ενα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό με τον Ιωνικό να έχει δύο καλές φασεις στο 3 και το 39 με τον Κρητικό και στις δύο περιπτώσεις , ενώ η Νικη είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Μπαλαφα. 

To B ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ιωνικό να έχει κατοχή μπάλας , αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει τις προυποθέσεις  για κάτι καλό. Την ίδια ώρα η Νίκη Βόλου  είχε κλείσει τους διαδρόμους  και η μπαλα δεν έφτανε στην περιοχή εύκολα.Ο Βεργέτης, για να ελεγξε το κέντρο, έβαλλε τον Καμπαγέρο αντί του Τσιμπούκα και μετά το γκολ τον Οικονομικό αντί του Μπιτσάκου. 

Στο 62, η Νικη έχασε μεγάη ευκαιρία, οταν στο Overlap , ο Κυριακίδης έβγαλε σέντρα χαμηλά, ο Ντομίνγκεζ βρέθηκε σε ρόλο φορ ,αλλα το πασε του βρήκε στον Ιωάννου και η μπάλα  έφυγε μακριά. Ενα λεπτό  μετά και πάλι ο Ιωάννου έδιωξε τη μπάλα προ του Ντομίνγκες. 

Πρωτη κίνηση  στο 63 απο τον πάγκο με τον  Μάναλη αντί του Κουιρουκίδη και δύο λεπτά μετά ο Ματσούκας για τον Σμυρλή..

Στο 69 ΄΄εγινε το 1-0. Απο πλάγιο απο αριστερά ,ο Μάναλης γέμισε με κεφαλιά,  οι αμυντικοί της Νικης δεν έδιωξαν σωστά, ο Βλαχομήτρος έκανε ωραία κίνηση και αφού απέφυγε ένα αντίπαο του έκανε σουτ στην κλειστή γωνία του Αποστολίδη για το 1-0  .

Οι Νικαιώτες συνέχιζαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνουν πιο ζωντανοί , την ίδια ώρα η Νίκη έψαχνε τρόπους να κάνει τη ζημιά κυρίως με τον Κρουζ που ΄΄ηταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Την ώρα που η Νικη ΄΄εψαχνε την ισοφάριση, ο Κρητικός "τελείωσε" τη δουλειά με το 2-0 στο 87. Ο Πολίμος έκλεψε τη μπάλα λίγο πίσω απο το κέντρο έκανε κούρσα 30 μέτρων  και έβγαλε σέντρα γλλυκιά για τον Κρητικό που χάιδεψε τη μπάλα τόσο όσο για  το 2-0 .

H Nίκη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 89, με ένα BICYCLE KICK του Μπαταγίνι αλλά η μπάλα εφυγε άουτ. .

 

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET