Ο Μάρκος Δήμος νέος τεχνικός ηγέτης του Ιωνικού

markos-dimos
Ιούλιος 9, 2013

markos-dimos

Με το Μάρκο Δήμο στην τεχνική ηγεσία, ο Ιωνικός γυρίζει σελίδα με μεγάλο στόχο την επιστροφή στα σαλόνια της Super League. Ο 41χρονος Ελληνας προπονητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ θα είναι ο Κώστας Παρθενίου με καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προπονητής τερματοφυλάκων. Τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ο Γιώργος Ρωματζής και γενικός αρχηγός ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο Μάρκος Δήμος συνοδευόμενος απο τον  τεχνικό διευθυντή και το γενικό αρχηγό επισκέφθηκαν αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή του Πηλίου στις οποίες ενδέχεται πραγματοποιηθεί μέρος της προετοιμασίας του Ιωνικού.

Ο νέος προπονητής του Ιωνικου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του δήλωσε στο Ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ηγηθώ της προσπάθειας μιας ομάδας καταξιωμένης στον ελληνικό χώρο με υψηλούς στόχους άμεσους και βασικό μακροπρόθεσμο την επιστροφή στα σαλόνια της Super League.

Αμεσος στόχος είναι να κτίσουμε μια ομάδα που θα χει διάρκεια που θα εμπνέει και θα ενθουσιάζει τον κόσμο. Που θα παίζει  ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με συνεχείς εναλλαγές ρυθμού, θα βγάζει  ενθουσιασμό και που αγωνιστικά θα συμβαδίζει και θα ταυτίζεται με την κουλτούρα του κόσμου της Νίκαιας. Ενός κόσμου που  διεκδικεί πάντα το καλύτερο, μέσα απο μια διαρκή κίνηση και πνεύμα επιθετικό. Που δεν αρκείται και δεν ικανοποιείται μόνο απο το αποτέλεσμα αλλά διψάει να βλέπει προσπάθεια σε συνδυασμό με  ποιότητα και θέαμα.

Αξιοποιώντας τον νεανικό ενθουσιασμό και την ποιότητα των παικτών  θα επιδιώκουμε πάντα  να πάρουμε το καλύτερο ώστε να κάνουμε χαρούμενους και υπερήφανους τους φιλάθλους μας.
Ειναι πολύ σημαντικό λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων παικτών να τύχουμε της αμέριστης συμπαράσταση του κόσμου μας. Η παρότρυνση και η υποστήριξη των οπαδών μας είναι καθοριστικός παράγοντας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

[widgetkit id=13]

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μάρκος Δήμος γεννήθηκε στην Γερμανία στις 12.8 1972. Ξεκινησε την ποδοσφαιρικη του καριερα το 1992 στον Ακράτητο και την ολοκλήρωσε το 2010 στον Εθνικό Πειραιώς στον οποίο πήρε και το βάπτισμα του προπονητή ως βοηθός. Τη διετία 2011-2012 διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Κ 20 του Ατρομήτου. Ειναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro.

Τελευταίες Ανακοινώσεις