Εξεταστική περίοδος για αρκετούς παίκτες του Ιωνικού

propon-ionikos
Ιούλιος 18, 2013

propon-ionikos

Με εντατικούς ρυθμούς και με την  καθημερινή παρουσία πολύαριθμων φίλων του ο Ιωνικός συνεχίζει η προετοιμασία του  στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΤΕΚΑ στον Ασπρόπυργο.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το βάρος πέφτει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης , ενώ το δεύτερο σκέλος των καθημερινών προπονήσεων περιλαμβάνει και ασκήσεις τακτικής αλλά και διπλό σε όλο το γήπεδο διάρκειας 15 λεπτών. Το πρώτο δεκαήμερο θεωρείται σημαντικό καθώς  ο Μάρκος Δήμος σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ρωμαντζή και τον γενικό αρχηγό Λεωνίδα Λεουτσάκο θα διαμορφώσουν το ρόστερ της ομάδας. Υπολογίζεται πως στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 27 ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας.

Επι του παρόντος, στις καθημερινές προπονήσεις παίρνουν μέρος 29 παίκτες, ενώ είναι πιθανόν να ενσωματωθούν τις αμέσως προσεχείς ημερες 1-2 νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δουλέψουν με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας οπότε και θα κριθεί αν ορίσουν να ενσωματωθούν και αυτοί στο ρόστερ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις