Οι τελευταίες πινελιές στο «παλατάκι» της Νεάπολης

gipedo-neapolis-anakain
Ιούλιος 31, 2013

gipedo-neapolis-anakain

Με υπέρ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης-αναβάθμισης του δημοτικού γηπέδου Νεάπολης.  Ο νέος  χλοοτάπητας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση ενώ στην παρούσα φάση γίνεται η τοποθέτηση των καθισμάτων πολυτελείας στις διακεκριμένες θέσεις της θύρας 5.

Παράλληλα με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χωρών, η αποκατάσταση και βαφή κιγκλιδωματων ,οι χώροι εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ (δημοσιογραφικά booth και αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.
Η εικόνα του γηπέδου αλλάζει μέρα με την ημέρα  με θεαματικό και πλέον δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής που εμφάνιζε πριν από δυο μήνες.

Ο στόχος της ανανέωσης , αναβάθμισης και λειτουργικότητας ενός γηπέδου επιπέδου Σούπερ Λιγκ έχει επιτευχθεί. Απομένουν πλέον ελάχιστες πινελιές για να αποκτήσει το γήπεδο τη μορφή που οραματίζονται οι επικεφαλής της κίνησης για την αναγέννηση και την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση των θεαματικων αλλαγών που έχουν σημειωθεί την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στον εντός  έδρας φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι η ευκαιρία για τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας  να αφήσουν τους καναπέδες και να έρθουν στο γήπεδο του Ιωνικού. Ο κόσμος της διασποράς από το Καραϊσκακη μέχρι την Ανάβυσο και από το can can ως την Εκαλη να σταθεί  στο πλευρό της ομάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταίες Ανακοινώσεις