Φιλικό με τον Αχαρναϊκό στη Φυλή την Τετάρτη

naxos-ionikos
Αύγουστος 20, 2013

naxos-ionikos

Στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 18:30 τον Αχαρναϊκό στο δημοτικό στάδιο της Φυλής (γήπεδο Θρασύβουλου).

Πρόκειται για ενα δυνατό τεστ για τους Νικαιώτες, το πρώτο εκτός έδρας, απέναντι στη νεοφώτιστη στη Β´ Εθνική ομάδα  του Μενιδίου που με εντυπωσιακές  μετεγγραφές όπως του Πάτρικ Ογκουνσότο  φιλοδοξεί σε μια αξιόλογη πορεία  στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος προτίθεται να χρησιμοποιήσει και πάλι το σύνολο του ρόστερ, σε δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο σε μια σειρά φιλικών που έχουν βασικό στόχο την αγωνιστική προσαρμογή αλλά και την εξαγωγή συμπερασμάτων για την ετοιμότητα κάθε μονάδας του ρόστερ.

Στα μέχρι τώρα φιλικά , ο Ιωνικός ήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο και νίκησε 2-0 τον Περαμαϊκό.
Μετά τον Αχαρναϊκο, ακολουθεί το φιλικό με τον Παναυπλιακό στο Ναύπλιο το ερχόμενο Σάββατο και στη συνέχεια τρία ακόμη παιχνίδια στη Νεάπολη. Στις 28 Αυγούστου  με τον Ηρακλή Ψαχνών,στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο σε παιχνίδι πανηγυρικού  χαρακτήρα όπου θα γίνει και η επίσημη  παρουσίαση της ομάδας, και τέλος στις 9 Σεπτεμβρίου με την Κηφισιά.

Ανακοίνωση Α.Ο Ιωνικού

Ο Α.Ο Ιωνικός γνωστοποιεί ότι από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 20:00 στη θύρα 6 του γηπέδου της Νεάπολης θα λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης γονέων για τις εγγραφές παιδιών στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιωνικού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι γεννηθέντες πριν απο τις 31/12/2008.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις