Σοβαροί οι τραυματισμοί των Μπουλούλη – Σταμπούλογλου

bouloulis-traym
Αύγουστος 23, 2013

bouloulis-traym

Μεγάλη ατυχία έπληξε τον Ιωνικό καθώς δυο πολύτιμες μονάδες της ομάδας τραυματίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον Αχαρναϊκό στη Φυλή και τέθηκαν εκτός συνέχειας της προετοιμασίας.

Ο Κώστας Μπουλούλης ήταν ο πιο άτυχος καθώς η ακτινογραφία έδειξε ρωγμώδεςν κάταγμα της κνήμης και θα αφήσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό εκτός δράσης από 3 -4 μήνες κατι που σημαίνει πως χάνειντιςμπρωτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Μπάμπης Σταμπούλογλου είναι ο δεύτερος τραυματίας με κάταγμα στο μετατάρσιο που θα τον κρατήσει μακρυά απο τις προπονήσεις για έναν μήνα με κίνδυνο να μην είναι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ιωνικού Μάρκος Δήμος χάνει δυο παίκτες κλειδιά που υπολόγιζε στον προγραμματισμό της προετοιμασίας και τώρα είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να  προσαρμοστεί στην δύσκολη πραγματικότητα. Σχολιάζοντας την πρώτη διπλή άτυχη στιγμή της ομάδας του ο τεχνικός των Νικαιωτών δήλωσε: » Είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοζόμαστε και στις δύσκολες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία. Εύχομαι και στα δύο παιδιά μας γρήγορη αποκατάσταση και να επανέλθουν υγιείς και δυνατοί γιατι η ομάδα τους χρείαζεται. Είναι σημαντικό να μην επηρεαστεί η ψυχολογία τουςναπ´ομτους τραυματισμούς σε αυτή την ευαίσθητη φάση της προετοιμασίας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις