Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Π.

deipno-paiktes
Σεπτέμβριος 21, 2013

deipno-paiktes

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μάρκος Δήμος στην αποστολή για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα ( 16.30 δημοτικό γήπεδο Ρέντη «Σταύρος Μελλισουργός» ) με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά. Πρόκειται για τους:

Μπαμπανιώτη, Αδαμόπουλο, Καμβύση, Ατματσίδη, Κουλακάρη, Τσακίρη, Δημητρίου, Μαργιόλη, Νικολακόπουλο, Σιμιτσή, Παπασπύρο, Πολυχρόνη, Κατσαβριά, Μπερνιδάκη, Σακφτούρο, Βασιλείου, Μπεκατώρο, Χρυσάφη, Κουμουλίδη και Μακρή.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά στο Δημοτικό γήπεδο Ρέντη «Σταύρος Μελλισουργός» οτι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια αξίας 5 ευρώ απο τα ταμεία του γηπέδου για τη θύρα που βρίσκεται πίσω από την εστία και που έχει παραχωρηθεί από τους γηπεδούχους για την παρακολούθηση του αγώνα από τους οπαδούς και φίλους και του Ιωνικού.

Δείπνο της Διοικούσας Επιτροπής στους παίκτες

Η Διοικούσα επιτροπή με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας.

Ο πρόεδρος Θεοχάρης Ρηγάκης και τα μέλη της Δ.Ε αφού ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές επιτυχίες δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους ανά πάσα στιγμή.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές κινούμενοι σε χαμηλούς τόνους αφού εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μια επιτυχημένη πορεία υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη football League.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις