Με προσήλωση και στόχο τη νίκη επί του Ατσαλένιου

ionikos-fasi3
Οκτώβριος 18, 2013

ionikos-fasi3

Με εντατικούς ρυθμούς στο γήπεδο της Νεάπολης συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ιωνικός για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ατσαλένιο ( γήπεδο Νεάπολης 16.00).

Ο προπονητής της ομάδας Μάρκος Δήμος με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες Τσακίρη, Μπουλούλη και Κουτσογιαννόπουλο, έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του.

Η κίνηση του προπονητή του Ιωνικού να ξεκουράσει, στον νικηφόρο (2-0) εντός εδρας αγώνα με το Ρούβα για το κύπελλο, αρκετούς από
τους ποδοσφαιριστές που είχαν σηκώσει το βάρος της προσπάθειας τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, διευκολύνει τα σχέδια του να παρουσιάσει, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατσαλένιο μια πανίσχυρη, γεμάτη ενέργεια, ομάδα.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες του πρωτοπόρου του 5ου ομίλου της Γ´ εθνικής κατηγορίας φιλοδοξούν όχι μόνο να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, προσθέτοντας μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους αλλά και να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας.

τοχεύουν στο να παίξουν το ίδιο θεαματικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζουν από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ποδόσφαιρο που εχει καταξιώσει την ομάδα στο χώρο της και την έχει καταστήσει μια εκ των κορυφαίων της Γ´ εθνικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, από το θέαμα υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και απο την ανταπόκριση του κόσμου που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Με παγιωμένη την αντίληψη οτι η δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του καλούν τους φιλάθλους του Ιωνικού να πυκνώσουν τις γραμμές των φίλων της ομάδας και με τη δυναμική παρουσία τους στις εξέδρες του ανακαινισμένου γηπέδου της Νεάπολης να συμβάλλουν περισσότερο στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του τίτλου για φέτος και η επιστροφή της ομάδας μετα από δύο χρόνια στη Super League.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές των 5 και 10 ευρω. Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας οι οποίες διατίθενται ακόμα και σήμερα στην τιμή των 50 ευρώ (2,5 ευρω περίπου η παρακολούθηση του κάθε αγώνα ) και 100 ευρώ ( εισιτήρια VIP) ενώ λειτουργεί και η εξέδρα για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων απο γυναίκες και παιδιά ( οικογενειακή εξέδρα ) και μαθητές (μαθητική εξέδρα).

ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩNA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στη …. βία και τους εκφραστές της. Είναι κάτι που επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία οι ηγέτες της ομάδας, ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Η Διοικούσα Επιτροπή, μάλιστα, με στόχο την δημιουργία νέων φιλάθλων – οπαδών της ομάδας αποφάσισε όπως ποδοσφαιριστές του Ιωνικού συνοδευόμενοι απο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα σχολεία της περιοχής για την ενημέρωση των μαθητών σε σχέση με τις δραστηριότητες της ομάδας και την δυνατότητα που εχουν για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων.

Η επίσκεψη,στη διάρκεια της οποίας θα προσφέρονται και αναμνηστικά της ομάδας από τους ποδοσφαιριστές στους μαθητές, θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και μετά από σχετική άδεια των αρμοδίων αρχών.

Για το σκοπό αυτό έχει ήδη κατατεθεί απο τον Ιωνικό στη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του Πειραιά σχετικό αίτημα και αναμένεται εντός των ημερών να δοθεί η άδεια οπότε και θα προγραμματιστεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα η πρώτη επίσκεψη σε σχολείο που θα επιλεγεί.

Τελευταίες Ανακοινώσεις