Η αποστολή για τον αγώνα με τον Γιούχτα

ionikos-bari
Οκτώβριος 26, 2013

ionikos-bari

Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Μάρκος Δήμος για τη στελέχωση της αποστολής του αυριανού εντός έδρας αγώνα του Ιωνικού με αντίπαλο το Γιούχτα για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Πρόκειται για τους: Μπαμπανιώτη, Αδαμόπουλο, Καμβύση, Νικολακόπουλο, Mακρή,Πολυχρόνη, Βασιλείου, Παπασπύρο, Μπερνιδάκη, Μπεκατώρο, Ατματσίδη, Δημητρίου, Σταμπούλογλου, Σιμιτσή, Κατσαβριά, Σκαφτούρο, Μαργιόλη, Κουμουλίδη, Τσερκάνι, Κουλακάρη.

Απών θα είναι ο Γιάννης Χρυσάφης λόγω τραυματισμού, ενώ σε στάδιο θεραπείας βρίσκονται οι Τσακίρης, Μακρυωνίτης, Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης.

Η πληρότητα του ρόστερ στον Ιωνικό είναι τέτοια ώστε οι εκάστοτε ελλείψεις από τιμωρίες η τραυματισμούς, που είναι δυστυχώς συχνές, να μην επηρρεάζουν τη συνοχή της ομάδας και ισάξιοι ποδοσφαιριστές να δίνουν άμεσα τις λύσεις.

Με αυτό το σκεπτικό και την αισιοδοξία από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ιωνικού ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει την απόδοσή του, η ομάδα της Νίκαιας ευελπιστεί οτι αύριο εναντίον του Γιούχτα θα πετύχει το τρία στα τρία εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος του Ιωνικού αναμένεται και στην αυριανή αναμέτρηση
να δώσει δυναμικό παρών και να βοηθήσει για ακόμη μια φορά τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο στόχο τους.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα είναι ο Γεώργιος Γκριτζέπης με βοηθούς τους Ιωσήφ Νίκα και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής είναι ο Παναγιώτης Αργύρης (Κορινθίας).

Η ζήτηση των εισιτηρίων τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 ευρώ για την θύρα «3» και των 10 για τις θύρες «1» και «2» είναι μεγάλη. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, από τις 13.00 μέχρι και τις 15:00 ( ώρα έναρξης του παιχνιδιού) από τα ταμεία του γηπέδου της Νεάπολης. Οι γυναίκες, τα παιδιά και οι μαθητές μπορούν, με ελεύθερη είσοδο, να παρακολουθήσουν τον αγώνα απο την οικογενειακή – μαθητική εξέδρα.