Εσπασε το απόλυτο της έδρας, 0-0 με Γιούχτα

ionikos-gioyxtas
Οκτώβριος 27, 2013

ionikos-gioyxtas

Την πρώτη του εντός έδρας απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Ιωνικος καθώς ήλθε ισόπαλος 0-0 με το Γιόυχτα στη Νεάπολη.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις .
Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν φτωχό από φάσεις ο Ιωνικός βρέθηκε μακρυά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και ταυτόχρονα απέναντι σε ένα μαχητικό Γιούχτα με καλή αμυντική λειτουργία και επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις.

Πλήρης ανατροπή του σκηνικού στο υπήρξε στο δεύτερο ημίχρονο με ρυθμό και διαδοχικές φάσεις εκατέρωθεν και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά και απείλησαν την εστία των Κρητικών με δύο σουτ του Μπεκατώρου στο 49′ και στο 54′ και κεφαλιά του Βασιλείου από κοντά στο 50′

Η ομάδα από τις Αρχάνες έφθασε για πρώτη φορά πολύ κόντρα στο γκολ στο 66′ οταν η κεφαλιά του Ιερωνυμάκη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανίωτη.

Στο 70′ ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Μπεκατώρου που έδιωξε προσωρινά ο Δημαράκης και στη συνέχεια της φάσης Δημητρίου και Βασιλείου δεν μπόρεσαν σε διαδοχικά σουτ να στείλουν τη μπάλλα στα δίχτυα.

Ακομη μια κλασική ευκαιρία είχαν οι Νικαιώτες στο 79′ με τον Κατσαβριά που μπήκε ως αντικαταστάτης του Σιμιτσή και σε τέτ α τετ με τον Δημαράκη απέτυχε να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκήπερ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γιούχτας έχασε σπουδαία ευκαιρία να φύγει νικητής απο τη Νεάπολη οταν ο Μιχελακάκης μόνος προ του Μπαμπανιώτη αστόχησε.

Δηλώσεις προπονητών:

Μάρκος Δήμος: «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε . Είμαστε αργοί στην ανάπτυξη, δεν είχαμε ρυθμό ωστε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο ο οποίος μας οδήγησε στο παιχνίδι του, ήταν καλά οργανωμένος και παρά λίγο να μας δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. Ηταν μια παρένθεση για μας, κρατάμε τα συμπεράσματα και εξακολουθού με να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε δυνατοί στη δύσκολη συνέχεια»

Βασίλης Καραϊσκος: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε ακόμη και τη νίκη από τον Ιωνικό που είναι πολυ καλή ομάδα και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τη νίκη αν δεν αστοχούσε στην τελευταία φάση ο Μιχελακάκης. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και μας αφήνει ικανοποιημένους.»

Iωνικός: (Μάρκος Δήμος) Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Δημητρίου, Σιμιτσής,(57’Μπερνιδάκης)Βασιλείου, Παπασπύρος(74’Νικολακόπουλος), Σκαφτούρος(74’Κατσαβριάς) , Μπεκατώρος, Πολυχρόνης.

ΑΟ Γιούχτα: (Βασίλης Καραϊσκος) Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Κασσωτάκης, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς (90′ Κωνσταντίνου) Ζαφειρίδης, Σκουλούδης, (70, Μιχιελακάκης)Καρβελάς (85′ Μαραγκουδάκης) Καστελιανάκης.

Τελευταίες Ανακοινώσεις