Σχολεία της Νίκαιας επισκέφθηκαν οι παίκτες του Ιωνικού

ionikos-sxoleia
Νοέμβριος 14, 2013

ionikos-sxoleia

Στα πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών των Γυμνασίων και λυκείων της Νίκαιας που έχει εκπονήσει ο ΑΟ Ιωνικός σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τρείς ποδοσφαιριστές της ομάδας συνοδευόμενοι από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τούλα Μόσχου επισκέφθηκαν την Πέμπτη το 10ο , το 5ο και το 7ο Γυμνάσιο της περιοχής.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Σταμπούλογλου, Τίμο Κουλακάρη και Τάσο Κοττάκη οι οποίοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων .

Τα παιδιά έδειξαν ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ενώ οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους ρώτησαν τους μαθητές για την πρόοδο στα μαθήματα τους αλλά και τις ασχολίες τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Οι μαθητές αποδέχθηκαν την πρόσκληση των ποδοσφαιριστών να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας από την μαθητική εξέδρα του γηπέδου της Νεάπολης.

Η κ. Μόσχου ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες οτι μπορούν συμπληρώνοντας μια αίτηση να αποκτήσουν δελτίο ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για τη δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων του Ιωνικού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

[widgetkit id=21]

Τελευταίες Ανακοινώσεις