Τα σχολεία της Νίκαιας αγκαλιάζουν τον Ιωνικό

ionsxoleio
Νοέμβριος 21, 2013

ionsxoleio

Μεγάλη απήχηση γνωρίζει το πρόγραμμα του Ιωνικού με επισκέψεις ποδοσφαιριστών της ομάδας στα σχολεία της Νίκαιας.

Η πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής για ενημέρωση, ψυχαγωγία, και παροχή κινήτρων στους μαθητές ώστε να έλθουν κοντά στην ομάδα ως μια υγιή διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο, τους βρήκε πρόσφορο έδαφος στη σχολική νεολαία της Νίκαιας που για τρίτη φορά αναταποκρίθηκε με ενθουσιασμό.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού Σαράντος Καμβύσης, Δημήτρης Πολυχρόνης και Αλέξανδρος Μπεκατώρος συνοδευόμενοι από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟ Ιωνικός κ.Τούλα Μόσχου επισκέφθηκαν σήμερα το 6ο γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Νίκαιας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έτυχαν ζεστής υποδοχής από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου ενώ γνώρισαν την αποθέωση στο 2ο Γενικό Λύκειο το διδακτικό προσωπικό του οποίου είχε δώσει ιδιαίτερο βάρος στη εκδήλωση έχοντας προϊδεάσει και προετοιμάσει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επίσκεψη των μελών της ομάδας του Ιωνικού.

Ο Σαράντος Καμβύσης μιλώντας στα παιδιά του Λυκείου απήυθυνε πρόσκληση για την δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων του Ιωνικού από την μαθητική εξέδρα του γηπέδου της Νεάπολης υποσχόμενος οτι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δίνουν σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό τους και οτι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στη διάρκεια της χρονιάς για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος της ομάδας στη Football League.

Η κ. Μόσχου ανέλυσε στους μαθητές τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για την έκδοση δελτίου εισόδου στην μαθητική εξέδρα για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων, επισημαίνοντας παράλληλα οτι από πλευράς Ιωνικού έχει αναληφθεί η πρωτοβουλία για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας που παρατηρούνται στα γήπεδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

[widgetkit id=23]