Με στόχο την επιστροφή στις νίκες αύριο ο Ιωνικός

ionikos-koropi3
Δεκέμβριος 6, 2013

ionikos-koropi3

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και θα πιστοποιήσει ότι παραμένει ανταγωνιστική και βασική διεκδικήτρια του τίτλου και της ανόδου στη Φουτμπολ Λιγκ, ο Ιωνικός αγωνίζεται αύριο στο Δημοτικό στάδιο της Κερατέας με τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό Λαυρίου στην αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 15:00

Ο Μάρκος Δήμος μίλησε στο ionikosfc.gr για το αυριανό παιχνίδι:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παλαίψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το οποίο στοχεύουμε με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Οι αγωνιστικές που πέρασαν μας επιβεβαίωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως δεν υπάρχει παιχνίδι εύκολο. Εμείς είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα δύσκολη αποστολή με την πεποίθηση οτι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε και θα φύγουμε με τους τρεις πόντους. Ολα τα παιδιά δείχνουν διάθεση και αυτό μας οπλίζει με αυτοποπεποίθηση. Η αυτοσυγκέντρωση και η καλή προετοιμασία είναι τα εχέγγυα της ομάδας για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.»

Ο Γιώργος Μαργιόλης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Τίμος Κουλακάρης που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.

Παραμένουν εκτός ο Θόδωρος Κουμουλίδης λόγω τραυματισμού, ο Άγγελος Δημητρίου που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που του επιβλήθηκε λόγω της αποβολής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό, όπως επίσης και οι μακροχρόνια τραυματίες Μακρυωνίτης, Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας του Συνδέσμου Ευβοίας με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Δαυίδ Πριόνα του ιδίου Συνδέσμου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Καλύβας από τη Φθιώτιδα.

Τελευταίες Ανακοινώσεις