Με Πανελευσινιακό για την πρόκριση την Κυριακή

ionikos-rouvas-kyp
Δεκέμβριος 12, 2013

ionikos-rouvas-kyp

Την Κυριακη 15 Δεκεμβρίου στις 14.30 ο Ιωνικός φιλοξενεί στο γήπεδο της Νεάπολης τον Πανελευσινιακό για την 4η αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του κυπέλλου Γ´ εθνικής κατηγορίας.

Η νοκ άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων παρουσιάζει τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον τόσο γιατί η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην δεύτερη φάση του κυπέλλου όσο και γιατί οι φίλοι του ποδοσσφαίρου θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι θα συμβεί στις αναμετρήσεις των δύο για το πρωτάθλημα.

Ιωνικός και Πανελευσινιακός είναι οι δυο βασικοί διεκδικητές της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 5ου ομίλου και της ανόδου στη football League.

Ο Ιωνικός, κι ενώ εχει συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος, παραμένει βασικός διεκδικητής του τίτλου με μια διαφορά δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό.

Με νίκη η ομάδα της Νίκαιας πανηγυρίζει την πρόκριση στην 2η φάση του κυπέλλου και ταυτόχρονα αποκτά τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει των μεγάλων αναμετρήσεων τόσο εντός όσο και εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Θριάσιου.

Οι προπονήσεις του Ιωνικου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με τον Μάρκο Δήμο να έχει ρίξει το βάρος τόσο σε θέματα τακτικής όσο και σε θέματα ψυχολογικής ανάτασης των παιχτών.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Μπουλούλη και Μακρυωνίτη διευκολύνει τα σχέδια του προπονητή της ομάδας του Ιωνικού που έχει πλέον πολύ περισσότερες εναλλακτικές λύσεις από αυτές που είχε το τελευταίο διάστημα. Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένουν ο Κουτσογιαννόπουλος και ο Τσακίρης ενώ ο Κουμουλίδης προπονείται αρομικά για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Τεράστιο το ενδιαφέρον των φίλων του Ιωνικού για την αναμέτρηση με τον Πανελευσιανικό με αποτέλεσμα να αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή. Οι διοικούντες την ομάδα ήδη καταστρώνουν τα σχέδια τους για την άψογη οργάνωση του αγώνα.

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπη καλούν το κόσμο του Ιωνικού να σταθεί στο πλευρό των παιχτών με την δύναμη και το πάθος που επιβάλλεται σε αγώνες ντέρμπι και να απομονώνουν τους λιγοστούς οπαδούς που με ακραίες συμπεριφορές δυσχεραίνουν τόσο την προσπάθεια των παιχτών αλλά και της Διοικούσας Επιτροπής για την επίτευξη του στόχου που ειναι, σε κάθε αγώνα, η νίκη.

Ο διαιτητής Βασίλειος Παναγιωτόπουλος ( Αιτωλ/νιας) ορίστηκε να διαιτητεύσει τον κυριακάτικο αγώνα με βοηθούς τον Σπυρίδωνα Χουλιάρα και τον Αντώνιο Πυλαρινό ( Αιτωλ/νιας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιώαννης Πέππας (Αθηνών).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις