Πρόσκληση σε ανοιχτή γενική συνέλευση

ionikos-11ada
Δεκέμβριος 17, 2013

ionikos-11ada

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων με τις επαναλαμβανόμενες ακραίες συμπεριφορές με κρούσματα βίας από μια μικρη μερίδα ανετανόητων οπαδών της καλεί τους οπαδούς και φίλους του Ιωνικού σε ανοιχτή συζήτηση, την Δευτέρα 23.12 στις 20.30, στο Δημαρχειακό Μέγαρο την Νίκαιας.

Η Διοικούσα Επιτροπή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της είχε διατρανώσει την απόφαση της να υπηρετήσει τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι» με πρωταρχικό στόχο την καταπολέμηση της βίας από όπου και αν προέρχεται.

Η δημιουργία οικογενειακής και μαθητικής εξέδρας σε συνδυασμό με την συμπεριφορά παραγόντων και παικτών σε θέματα φιλοξενίας αντιπάλων ήταν τα πρώτα δείγματα αλλαγής νοοτροπίας και διαφορετικής προσέγγισης για την επίτευξη των μεγάλων στόχων.

Τις κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής είχε αγκαλιάσει η συντριπτική πλειονότητα των φίλων του Ιωνικού

Δυστυχώς όμως, μια μικρή μερίδα αμετανόητων φανατικών οπαδών που αδύνατούν να αντιληφθούν τις απαιτήσεις των καιρών και που εξακολουθούν να πιστεύουν οτι με τη χρήση βίας και μόνο, μπορούν συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, ανέκοψαν με βίαιο τρόπο την προσπάθεια για την εξυγιάνση της ομάδας.

Με την «χουλιγκάνικη» συμπεριφορά τους δημιούργησαν τεράστια προβλήματα, διαταράσσοντας το ήρεμο κλίμα που επιβάλλεται να υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Ο πατριάρχης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής σταθερά προσανατολισμένοι στην προσπάθεια για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο συμπεριφορές οπως αυτές που σημειώθηκαν στους εντός εδρας αγώνες με τους Τράχωνες και τον Πανελευσινιακό.

Η Διοικούσα Επιτροπή βαθύτατα προβληματισμένη από την επαναλαμβανόμενη βίαιη συμπεριφορά των λιγοστών αμετανόητων οπαδών καλεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Νίκαιας σε ανοιχτή συζήτηση τον κόσμο του Ιωνικού (εκπροσώπους φορέων, παλαίμαχους, παράγοντες και τους «διαφωνούντες» ) όπου ο καθένας θα μπορεί αφού του δοθεί ο λόγος να διατυπώσει ελεύθερα τις απόψεις του με στόχο τον επαναπροσδιορισμό μέσα από δημιουργικό διάλογο της τακτικής που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε η ομάδα απαλλαγμένη από άτομα και βίαιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν την ιστορία της και αποτελούν τροχοπέδη να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η επιστροφή στη Super League.

Η Διοικούσα Επιτροπή είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, περιβάλλει με απεριόριστη εμπιστοσύνη τον προπονητή Μάρκο Δήμο, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναγράφονται στον Τύπο και σχετίζονται με μέλη της ομάδας. Δηλώνουν απερίφραστα οτι θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να ενισχύουν την προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου και των παιχτών για την επίτευξη του στόχου που είναι κατάκτηση του τίτλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις