Δύο φιλικά ο Ιωνικός, με Τριγλία και U20 Ατρομήτου

dimos
Ιανουάριος 16, 2014

dimos

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοχεύει να αξιοποιήσει το ρεπό του ο πρωτοπόρος του 5ου ομίλου Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με αντιπάλους την Ραφήνα και την Κ20 του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (18/1) στις 15:00 στο γήπεδο Ραφήνας ο Ιωνικός θα αναμετρηθεί με την Τρίγλια, ομάδα που αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ´ Εθνικής ενώ τη Δευτέρα (20/1) θα ακολουθήσει ένα ακόμη φιλικό με την ομάδα Κ20 του Ατρομήτου που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη στο Περιστέρι.  

Στο φιλικό της Δευτέρας θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που δεν θα χρησιμοποιηθούν η θα παίξουν ελάχιστα στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Ο Μάρκος Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τακτικές και σχήματα με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ετσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει την ομοιογένεια που επιβάλλεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης ο Γιάννης Τσακίρης και ο Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος, ο Κώστας Μπουλούλης ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και είναι πολύ πιθανό σε ένα απο τα δύο φιλικά να αγωνιστεί για ένα μικρό διάστημα.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολουθούν ο Βασίλης Σαντριάς και ο Γιώργος Μαργιόλης που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ