Τέλος ο Σκαφτούρος από τον Ιωνικό

skaftouros
Ιανουάριος 22, 2014

skaftouros

Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σκαφτούρο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος μετά από ενάμιση χρόνο αγαστής συνεργασίας με την ομάδα της Νίκαιας αποφάσισε για καθαρά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την οικογένεια του Ιωνικού επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς.

Ο Παναγιώτης υπήρξε απο τους πρωταγωνιστές της ανόδου του Ιωνικού στη Γ´Εθνική ενώ διακρίθηκε και στα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος .

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να αιτιολογήσει την απόφαση της αποχώρησής του αναφέροντας:

«Ομολογώ οτι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου και ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο έζησα μοναδικές στιγμές με την ομάδα του Ιωνικού. Δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ´Εθνική αλλά κυρίως η αναγέννηση της ομάδας και η προοπτική της επιστροφής της εκεί όπου ιστορικά ανήκει.

Το μικρό αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να δεθώ οχι μόνο με τους συμπαίκτες μου αλλά και με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας.
Ωστόσο για καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την παρουσία μου στους αγωνιστικούς χώρους πήρα τη δύσκολη απόφαση να ζητήσω τη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Ιωνικό.
Προτιμώ να είμαι πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη. Με αυτή την αρχή μεγάλωσα.

Διαισθάνομαι οτι λόγω της απόκτησης ικανότατων επιθετικών δεν θα είμαι πλέον πρώτη επιλογή. Το επίπεδο ανταγωνισμού στην ομάδα είναι πολύ υψηλό γιαυτό και επιλέγω να συνεχίσω σε μια ομάδα όπου θα είμαι βασικός.

Είμαι σίγουρος οτι η ομάδα λόγω του πολύ καλού υλικού που διαθέτει, της δουλειάς που γίνεται και κυρίως της Διοικούσας Επιτροπής που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο θα πετύχει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Από την πλευρά μου δεν θα πάψω να παρακολουθώ την ομάδα από την οποία διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις παραμένοντας οπαδός της.
Δεν έχω κανένα παράπονο από τον προπονητή μου Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του όπως και από τη Διοικούσα Επιτροπή.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την κατανόηση που έδειξαν και κυρίως για το γεγονός οτι μου ζήτησαν αναγνωρίζοντας την αξία μου, να παραμείνω στην ομάδα.»

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί τον Παναγιώτη Σκαφτούρο για όσα πρόσφερε στον Ιωνικό και του εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ