Στόχος μόνο η νίκη την Κυριακή με Μύκονο

mykonos-ionikos1
Φεβρουάριος 13, 2014

mykonos-ionikos1

Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Μυκόνου στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στους τρείς βαθμούς της νίκης.

Με τους οπαδούς του για πρώτη φορά στο πλευρό του σε εντός έδρας παιχνίδι στο 2014, ο Ιωνικός προσβλέπει όχι μόνο στο ωφέλιμο αλλά και στο τερπνό. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να προσφέρουν θέαμα και γκολ στον κόσμο τους που τόσο ένθερμα υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα όπου και αν παίζει, αλλά και που διψά για ωραίο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης, κατ´ εξαίρεση προς τα υπόλοιπα της αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 13:00 προς διευκόλυνση της φιλοξενούμενης ομάδας στο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο της επιστροφής.

Στα αγωνιστικά νέα ο κεντρικός αμυντικός Μπάμπης Σταμπούλογλου εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία. Ο μέσος Κώστας Μπουλούλης έχει και αυτός ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Τέλος ο αμυντικός Γιάννης Τσακίρης υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και αναρρώνει με τις ευχές όλης της ομάδας για γρήγορη επάνοδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτριος Μανιώτης με βοηθούς τους Παντελή Σπυρόπουλο και Νικόλαο Τσαλίκογλου, όλοι του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ