Με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Ατσαλένιο

ion-atsalenios
Φεβρουάριος 28, 2014

ion-atsalenios

Ο Ιωνικός με 19 ποδοσφαιριστές και με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει στο Ηράκλειο για το κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Ατσαλένιο (Σάββατο 1.3.2014 στις 15:00).

Ο Μάρκος Δήμος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπαμπανιώτης, Αδαμόπουλος, Καμβύσης, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Μπεκατώρος, Γρομητσάρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμιτσής, Πολυχρόνης, Κορακάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς, Βουτσιώτης, Βασιλείου, Καλλέργης, Μπερνιδάκης και Κωνσταντόπουλος.

Η απουσία του Ματθαίου Μαρουκάκη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον εντός έδρας αγώνα με τη Μύκονο αλλά και αυτές των Σκλιοπίδη που υπέστη θλάση και Παπασπύρου, Σταμπούλογλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το γόνατο τους απασχολούν τον Μάρκο Δήμο που δεν θα έχει στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του όλους τους παίχτες στη διάθεση του.

Ο Νίκος Μπερνιδάκης θα κληθεί, εκτός απροόπτου να καλύψει το κενό του Ματθαίου Μαρουκάκη ενώ στη θέση του Δημήτρη Σκλιοπίδη αναμένεται να ξεκινήσει ο έμπειρος Ανδρέας Ατματσίδης με τον Σαράντο Καμβύση να αποτελεί αξιόπιστη λύση για τα πλάγια της άμυνας.

Ο Ιωνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έχοντας αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αντιμετώπισε (Σάββατο 22.2) στη Νεάπολη τον Ηλυσιακό τον οποίο νίκησε με 2-0 και στη Μάνδρα (Κυριακή 23.2) τον Μανδραϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με 4-2.

Ο Μάρκος Δήμος στους δύο αυτούς αγώνες είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίχτες του ρόστερ, να διαμορφώσει άποψη για την αγωνιστική τους κατάσταση και κυρίως για το αν μπορεί να τους υπολογίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ιωνικός ταξιδεύει στην Κρήτη με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς έχει καταστεί σαφές ότι οι αναμετρήσεις με τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την υπόθεση τίτλος. Διοικούντες, τεχνική ηγεσία και παίχτες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις με στόχο το απόλυτο στις αναμετρήσεις που ακολουθούν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, γεγονός που θα επιτρέψει την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η άνοδος στην football League.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Γεώργιος Μάστακας με βοηθούς τους Πέτρο Πάτρα και Κωνσταντίνο Κατσικογιάννη (Μακεδονίας). Παρατηρητής ορίσθηκε η Σοφία Γρυλλάκη (Χανίων).

Τελευταίες Ανακοινώσεις