Λύθηκε κοινή συναινέσει με Δήμο, νέος προπονητής ο Παρθενίου

partheniou
Μάρτιος 12, 2014

partheniou

Οι διαδοχικές ήττες  στην Κρήτη από τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα,  η δυσχερής βαθμολογική θέση  στην οποία οδηγήθηκε η ομάδα της Νίκαιας που είχε ως  αποτέλεσμα  να χαθεί η αυτοπεποίθηση των παιχτών  και κυρίως να διαταραχθούν οι ισορροπίες και η ηρεμία των αποδυτηρίων οδήγησαν  στη διακοπή της συνεργασίας του Μάρκου Δήμου με τον Ιωνικό. 

Ο  42χρονος προπονητής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας την Δευτέρα,  η Διοικούσα Επιτροπή την έκανε αποδεκτή με αποτέλεσμα να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών.

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής η τεχνική ηγεσία της ομάδας ανατέθηκε στον μέχρι και χθες συνεργάτη του Μάρκου Δήμου,  Κώστα Παρθενίου. Ο  νέος  προπονητής των Νικαιωτών διετέλεσε  τεχνικός ηγέτης της ομάδας και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όταν  είχε διαδεχθεί τον Νίκο Φρούσο και είχε οδηγήσει τον Ιωνικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Δ´ εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Γ´ εθνική.

Οι εξελίξεις και κυρίως το γεγονός οτι η ομάδα έχει απομακρυνθεί από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν πτοούν τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους παίχτες και τον φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας που παραμένουν ενωμένοι και αποφασισμένοι και προσηλωμένοι στον αρχικό στόχο της ομάδας που είναι  η κατάκτηση του τίτλου κι η άνοδος στην Β´ εθνική κατηγορία. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με εμφατικό τρόπο διατρανώνουν την απόφαση τους να παλέψουν  με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, στηρίζοντας τον νέο προπονητή της ομάδας Κώστα  Παρθενίου του οποίου τις ικανότητες αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται απόλυτα. Επισημαίνουν  ταυτόχρονα ότι ατυχείς συγκυρίες δεν επέτρεψαν στον μέχρι και χθές  προπονητή της ομάδας Μάρκο Δήμο να υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους που ήταν το κτίσιμο μιας πανίσχυρης ομάδας,  η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Β εθνική κατηγορία.

Τα μέλη της ομάδας ευχαριστούν τον Μάρκο Δήμο για την προσφορά του  και του εύχονται μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις