Μεταγραφές – ανανεώσεις και «πρώτη» την Τετάρτη

metagr3
Ιούλιος 29, 2014

metagr3

Με δύο μετεγγραφές έμπειρων παιχτών, με επιτυχημένη θητεία στην Β´και Γ´ Εθνική και τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με απόλυτη επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας της Νίκαιας την τελευταία αγωνιστική περίοδο, ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με στόχο τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία.

Στο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας εντάχθηκαν ο αριστερός αμυντικός Βαγγέλης Καμπάσης, ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Ζαχαράτος, ενώ ανανέωσαν και συνεχίζουν οι μεσοεπιθετικοί Άγγελος Κατσαβριάς, Τζοϊ Τσαρκάνι και ο δεξιός αμυντικός Σαράντος Καμβύσης.

Ο Βαγγέλης Καμπάσης γεννήθηκε στις 7/8/1992 (22χρ.) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και εδωσε τους πρώτους αγώνες στην Δ´ Εθνική με την ομάδα της Βάρης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική με το Φωστήρα και στην Γ´ Εθνική με τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Γιώργος Ζαχαράτος γεννήθηκε στις 12/3/1986 (28χρ.) Εχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αίανατα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή , Ρούφ, Γλυφάδα ενώ πέρυσι ανήκε στον Μανδραϊκό με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Τόσο στο Φωστήρα όσο και στην Παναχαϊκή η παρουσία του συνοδεύτηκε με άνοδο των ομάδων.

Δήλωση Γίωργου Ζαχαράτου

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ιωνικός. Θα ήθελα η παρουσία μου να συνδυαστεί, οπως με τον Φωστήρα και την Παναχαϊκή, με την άνοδο του Ιωνικού στη Β´ Εθνική. Ο Ιωνικός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει καθώς διαθέτει ισχυρή έδρα, σύγχρονο γήπεδο , οργάνωση ομάδας επαγγελματικού επιπέδου και κόσμο που ακολουθεί και παλεύει για την ομάδα»

Την Τετάρτη (30/7/2014) στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ θα ακολουθήσει ελαφριάς μορφής προπόνηση ανοικτή στους φιλάθλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ