Αγιασμός και συνεύλευση

Untitled-2
Σεπτέμβριος 9, 2014

Untitled-2

Στον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 1-0 της Ελλάδας Ποντίων. Στο τελευταίο αυτό φιλικό, ο προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή βλέποντας έτσι το επίπεδο ετοιμότητά τους. Το γκολ για την ομάδα μας, σημείωσε στο 65′ ο Σταμπούλογλου.

Εξάλλου, αύριο το βράδυ στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί και η γενική συνέλευση στο Δημαρχείο της Νίκαιας (πρώτος όροφος) όπου έχει καλεσθεί από την Διοικητική Επιτροπή και η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας κρίνεται απαραίτητη.

 

– Την Πέμπτη 11/9 στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά την Κυριακή 14/9 στην Νεάπολη με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση των παικτών και του τεχνικού τιμ, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση και «οικογενειακό» διπλό.

– Η Διοικητική Επιτροπή, γνωστοποίησε επίσης πως τα εισιτήρια Members CLUB VIP κοστολογούνται πλέον στα 200 ευρώ έναντι των 300 που είχε αρχικώς ανακοινωθεί.

Τελευταίες Ανακοινώσεις