Νικητής στην πρεμιέρα

DSC 0927
Σεπτέμβριος 14, 2014

DSC 0927Νικητής ήταν ο Ιωνικός στην πρεμιέρα του 4ο ομίλου της Football League 2. Η ομάδα την Νίκαιας κυριάρχησε στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την Αναγέννηση να προσπαθεί φιλότιμα και με κύριε χαρακτηριστικό τις αντεπιθέσεις. Τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα μας, έλυσε στο 74′ ο Σιμιτσής με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή και από το σημείο εκείνο έφυγε το άγχος από τους παίκτες του Κώστα Μπεχλιβανίδη που, μέχρι εκείνη την στιγμή, έβλεπαν τον χρόνο να περνά δίχως να έχουν σημειώσει κάποιο τέρμα. Στο 83′ έπειτα από προσωπική προσπάθεια του Λοϊζίδη, που κυνήγησε μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά, έγινε παράλληλη πάσα προς τον Ντούλια και ο νεαρός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα για τον Ιωνικό. Στην συνέχεια και πάλι ο Ντούλιας έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, όμως στην πρώτη αστόχησε – σε ψιλοκρεμμαστό σουτ – ενώ στην επόμενη απομάκρυνε ο αντίπαλος αμυντικός με το κεφάλι, πάνω στην γραμμή.

 

DSC 0921

Διαιτητής : Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Ιωνικός: Ριγανάς, Κουσουρής, Κουμουλίδης, Γιώτας, Κρητικός, Μαρής (Ντούλιας 45′), Σιμιτσής, Λοϊζίδης (89′ Μιχαλακάκος), Τσίγκας, Κατσίκης, Παντελίδης

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Αλευράς, Χρυσοφάκης, Ζαμπετάκης, Ζντραβκοβιτς, Χατζάκης, Μπέκα, Μπιλίτσης (51′ Τσαμπανάκης), Κρυστάλλης (59′ Lilaj), Δεδελετάκης, Ζιβάνοβιτς, Παυσανίδης (Λ.Τ. 65′ Λουλάκης)

 

Μικρά από την Νεάπολη

– Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες και με τον κόσμο του Ιωνικού να υποστηρίζει την ομάδα, και στα 90 λεπτά, δίχως ακρότητες.

– Εγκαινιάστηκε η Αίθουσα VIP στην Θύρα 5 του γηπέδου, για τους κατόχους των VIP διαρκείας, που περιλαμβάνει γεύμα και ποτό σε ξεχωριστό χώρο. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ

DSC 0232

DSC 0376

DSC 0387