Τριγλία – Ιωνικός 1-0

Untitled-2
Σεπτέμβριος 21, 2014

Untitled-2

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα μας στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, όπου αντιμετώπισε την Τριγλία Ραφήνας και υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 0-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και απέδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη. Αντίθετα ο Ιωνικός ήταν νωθρός επιθετικά και έδειχνε να αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα κυρίως απ’ τα άκρα, ενώ ήταν ξεκάθαρα και τα προβλήματα ανάπτυξης στο παιχνίδι του. Το σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Χρυσάφης στο 36′ με μακρινό σουτ. 

 

Διαιτητές: Γκριτζέπης, Τριανταφύλλου-Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Μένιος, Λάσπατζης, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Λάσκαρης (89′ Κότσι), Σκαφίδας, Γ. Σταμπέλος, Κολοκοτρώνης (67′ Βεστάκης), Μάντζης, Χρυσάφης (85′ Μπαντούνας), Ζέκιο
ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Ριγανάς, Κουσουρής, Κουμουλίδης (46′ Καμπάσης), Γιώτας, Κρητικός, Μαρής, Σιμιτσής (66′ Ντούλιας), Λοϊζίδης, Τσίγκας, Κατσίκης (46′ Κυριακίδης), Σερέπας.

 

– Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μετά την σημερινή εμφάνιση, με την ήττα να περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς η εικόνα των παικτών μέσα στο γήπεδο αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην παρούσα φάση. Η διοίκηση, τακτοποιώντας με συνέπεια από την πρώτη στιγμή τις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, θα φροντίσει να κάνει ξεκάθαρο, για ακόμη μία φορά, προς πάσα κατεύθυνση πως η εικόνα της ομάδας με βάση τον σχεδιασμό, το μπάτζετ και φυσικά το βάρος της φανέλας, απέχει έτη φωτός απ’ όσα είδαμε σήμερα στο γήπεδο. 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ

Τελευταίες Ανακοινώσεις