Λευκή ισοπαλία με πολλά παράπονα

a1f79d2c77dab61dfd6bd2ea06ecf261 L
Οκτώβριος 13, 2014

a1f79d2c77dab61dfd6bd2ea06ecf261 L

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιούχτα και Ιωνικό στο γήπεδο των Αρχανών, στο Ηράκλειο. Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, σε ένα μικρό γήπεδο, που σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του κύριου Χρύσου και των βοηθών του. Συγκεκριμένα στο 69′ η φάση που έκρινε τον αγώνα όταν ο Λοϊζίδης σέντραρε από δεξιά με τον Τσίγκα να πλασάρει τον τερματοφύλακα ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα μισό μέτρο μέσα από την εστία του και στην συνέχεια την μετακίνησε εκτός αυτής. Στο σημείο εκείνο ο διαιτητής κοιτώντας τον βοηθό του, που βρισκόταν εκτός θέσης μην έχοντας αντιληφθεί καν την φάση, υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Χαρακτηριστική ήταν και η παραδοχή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Δημαράκη, στο τέλος του αγώνα, πως η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα την γραμμή. 

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε συνεπώς ο υπόλοιπος αγώνας, όπου οι δυο ομάδες είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες και δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Ο Ιωνικός στάθηκε καλά στο παιχνίδι αναλογικά και με τις πολλές απουσίες που υπήρχαν (Κατσίκης, Σερέπας, Γιακούμπι, Κατσαβριάς, Μαρής) και θα μπορούσε να είχε φύγει με το πολυπόθητο βαθμολογικό τρίποντο, από μια δύσκολη έδρα. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. 

 

Διαιτητές: Χρυσός, Μαραγκουδάκης-Αναστάσακης (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Ιερονυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίδης, Σελληνιωτάκης, Δωματάς, Ρόβας (77′ Ηλιόπουλος), Μιχελακάκης (88′ Ανωγειανάκης), Μυλωνάς

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Σιμιτσής, Ντούλιας (70′ Κοττάκης), Λοϊζίδης (87′ Καμβύσης), Τσίγκας, Ζαχαράτος (62′ Μπερνιδάκης), Κρητικός.

 

Τελευταίες Ανακοινώσεις