Όλοι για την νίκη

DSC 0703
Οκτώβριος 15, 2014

DSC 0703

Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του συλλόγου μας για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ο Ηλίας Καλοπήτας έδωσε ρεπό στην ομάδα την Τρίτη (14/10) και σήμερα οι αθλητές επέστρεψαν στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό και κατοχή. 

Ζητούμενο για τον Ιωνικό την Κυριακή είναι οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί της νίκης που θα του επιτρέψουν να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του. Στην προσπάθειά του αυτή θα έχει δίπλα του τον κόσμο της ομάδας που αποτελεί παραδοσιακά τον 12ο παίκτη. Έτσι την προσεχή Κυριακή, στις 16.00 θα είναι άπαντες παρόντες για την επιστροφή του Ιωνικού στις νίκες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία της ομάδας θα μοιράσει την Παρασκευή 17/10 προσκλήσεις σε γυμνάσια και λύκεια της Νίκαιας με σκοπό να επιτευχθεί ουσιαστικό άνοιγμα στην νεολαία της πόλης μας. Μια κίνηση που κατά το παρελθόν είχε στεφθεί με μεγάλη επιτυχία όταν νέα παιδιά πλημμύριζαν τις κερκίδες της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων και γι αυτό το παιχνίδι θα είναι στα 5 ευρώ για την Θύρα 3, στα 10 ευρώ για την Θύρα 1-2 και δωρεάν είσοδος των ανέργων στην Θύρα 6 . Παράλληλα θα υπάρχουν κάρτες διαρκείας στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ για την Θύρα 3, των 50 για την 1-2 και των 100 στα επίσημα στην Θύρα 5 που θα μπορεί ο κόσμος να τις προμηθευτεί από τα εκδοτήρια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ