Καλοπήτας: «Είμαι ευχαριστημένος»

kalopitas56 660x530
Νοέμβριος 10, 2014

kalopitas56-660x530

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου Πειραιά φάνηκε ο Ηλίας Καλοπήτας, όπου μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο τόσο στο επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Καλοπήτας, μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα:

«Ήμασταν νευρικοί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματά μας και καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Με τον ίδιο τρόπο μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκμεταλλευτήκαμε την πρώτη φάση και ανοίξαμε το σκορ.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα μετά το 1-0, αφού μας δυσκόλεψε αρκετά ο Ατρόμητος ο οποίος ήταν αρκετά επικίνδυνος. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση, όμως βέβαια θα μπορούσαμε βάσεις τις φάσεις να πετύχουμε και άλλα γκολ.»

Όσον αφορά το κομμάτι της βελτίωσης, όπου ο Ιωνικός παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και σήμερα αυτό συνδυάστηκε με καλή απόδοση κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα τα οποία γίνονται μέσα από την προπόνηση και με πολύ επιμονή. Από το σημερινό παιχνίδι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».

Τελευταίες Ανακοινώσεις